Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
'Care daj vojsku'
Igra koju smo igrali i u srednjoj. Podelimo se u ekipe, uhvatimo se za ruke, jedna ekipa naspram druge i onda izazovemo nekog iz suparničke ekipe da se zaleti na nas. Ako probije izmedju dvoje naših, onda oni dobijaju jednog našeg, ako ne, taj što je probijao dolazi kod nas.
Prečas u prvoj smeni
Genocid, etnocid i zločin protiv čovečnosti, al retko ko je išo :)
Насниче
Тако зовемо наставника кад нам је тешко да изговоримо наставниче.
Dankane, nasniče :)
Če gledaš ti od mene, ja kad donesem tatka na školu, pa kad te udari, neče te digne ni Sveti Ilija
Klasična pretnja Cigančeta u odeljenju.
А, јесам баја, а? :)
Други светски рат
После првог, највећи рат у историји.
Онда Руси потпишу пакт са Немцима, јер је Рибентроп много волео да пије коктеле, па је са Молотовљевим потписао неколико докумената под дејством "лонг Ајленда" у то време у Европи познатог као "Молотов коктел". Молотов као искусни бармен са истока није могао да нађе посао у комунистичкој Русији, па је решио да ухлебљење пронађе у Немачкој, ко прави гастозз.
Онда четрес прве, четрес прве Шваба ударио, четрес пете, четрес пете Србин победио, и опет помагао Хрватима, Македонцима и Словенцима. Онда њихов брат Русија пружа руку помирења уз Шабанове стихове "Пружи руку помирења, мало нам је још остало". Брат Стаљин се љуби у бркове са браћелом Титом званичним представником Србије на том такмичењу.
Онда у Пацифику брат УСА бацио дебелог дечака, јер је био плод нежељене трудноће са сестром Русијом, као и сина хомосексуалца, кога су наѕвали Енола. По мајци Француској је добио то име.
У међупериоду Италија ударила шамар Етиопији, страдо стадион Манчестера од бомби, Видкуну се певало у Норвешкој "Видкуне пиздо, Норвешку си издо", док је Франко остао неутралан и није му ико ударио шамар.
А брат Хитлер је сређивао подрум тих дана и случајно се отровао од испарења заједно са својом супругом Евом. Није дочекао да види све логоре.
Ето како је то било. Ово је мој Први Школски Писмени Задатак.
Bajs si :)
Ovo parodija na ono danas :)
Neje lošo :)
Јасно да је пародија, оно је дојаја глупа дефка, јбт.
Sad sam iščitao sve šta si pisao. Meni se nekako sviđa ono, al dobro nema veze, i ovo tvoje je kul.
Ti ostani, od tebe još može čovek da ispadne.
Ono što kaže profesor kad ga pitam da li oće da me pusti napolje, jer mi je na času dosadno.
Evo jedne moje upokojene definicije. Sahrana je bila mučna, al se bar dobro jelo. http://vukajlija.com/nastavnik-fizickog-vaspitanja-u-osnovnoj-skoli/193846
Ping
To je ono kad smo mali i kad ne znamo da kažemo Pink.
- Tata, pusti Ping!
L e nj i r
Ono što nastavnici misle da služi za crtanje na matišu, a nama služi da mjerimo svoje vršnjake.
- Dobro Milice, a vas dvojica ostavite te lenjire, sad je čas prirode i društva.
- Nastavniče, mi smo napredni, mi već izučavamo anatomiju.
Лули, то је заблуда, ми нисмо никад мерили то.
pička
to je Pikaču kad smo mali.
ja sa sinom u Maxiju. slikovnice i igračke Pikačua ispred kase. i u jednom trenutku mali, imao tri godine drekne:
-tata pička, pička...
šta da vam kažem dalje...nisam svraćao u taj maksi 2 meseca...
ДЕФКА ДАНА ЈАВИО!
@Dankan
Ja znam da jesu. Ja sam ova Milica. :)
I nemoj da komentarišeš, daj minus ako ti se ne sviđa, a ne ovako da me hejtuješ bezveze samo jer sam novajlija.
:)))
Ајд, Лули, опроштено ти је, пошто си мерила :)
Зарезач Глобус
Корисна ствар да зарежеш дрвену оловку кад се иступи, а можеш и да научиш где се налазе Америка, Европа, Азија и остали градови. ЉОЉ
Dejane
To je ono kad si mali, pa te roditelji zovu da ides kuci, jer si dugo bio napolju... A tebi se ostaje... :(
Vi mozete zameniti za vase ime, videcete da se secate dobrih starih vremena kad ste bili mali...
kaka
to je ono u šta smo gurali prste dok smo sedeli na noši.
МИНУС И ЗА БРИСАЊЕ! Ово је речник школског а не претшколског сленга! Тражићу бан за тебе због спама.
Upišah se od smijeha!
To je ono kad se puno smijemo nekim definicijama i komentarima (kao ovima gore) pa ne možemo da se iskontrolišemo.