Prijava

Posto je NesaDeBeli slab sa travkama, mladjanog neobavestenogUcorbi leci baba Nesana. I izleci ga! Dade mu amajliju na cuvanje i posla ga kuci neobavestenim roditeljima.

I odjednom, Barracuda se pojavi odnikud. Pokvario mu se čip u glavi koji ga je držao normalnim. Sad je nakupio sve svoje pingvine i sprema se za napad.

zis eis teh las' tym U wanned to phuck wif me, ya maddafakkas!!!1one

L33Tz0rz

Kreće u napad, i prvi naastrada 2pan, jer je toliko mrzeo pingvine. Nakon što su ga ubili, izvadili su mu creva i od njih napravili konjiće (onakve kakve klovnovi prave kad su nekom detetu na proslavi rođendana).

Nedugo zatim, nastrada i DLZ, jer je u tom trenutku bila u kuhinji i prala sudove. Onda je pingvinski druid izveo magiju koja je izazvala da tanjiri izleću iz sudopere. DLZ je isečena na komade zbog tih tanjira.

Sledeći napad je izvršen na Dotterovu i GZM-inu kuću. Postavljena je kasetna bomba. Bomba je eksplodirala, a od Dottera je ostalo samo oko, a od GZM samo noga. Noga je nakačena nekom pingvinu kao item i napad mu se povećao za +6.

Onda, IZNENAĐENJE, u parku imamo šta da vidimo. Neo, Kolač i njihovo novorođenče se šetaju parkom. Ne zadugo. Barracuda je prdnuo i otvorio Vortex na sred parka koji je usisao Nea i Kolač. A njihovo novorođenče je uzeto za eksperimentisanje.

Onda su pingvini naišli na Tulubaća. Nije se dugo opirao. Nakon što je kastriran, vraćen je u normalan život da pati.

Onda su naišli na moccu i obelixa koji su se trenutno pomirivali. Međutim, njihov divan trenutak nije dugo trajao. Spaljeni su od SHOOP DA WHOOP Lazera što odlično zna da izvede jedan od pingvina.

Aha, šta je ovo. Ljižanin i Domina u Luna-Parku. Voze se u onim autićima. Pingvini apgrejtuju Ljižaninov automobilčić i sad on ima šiljke po svuda, a ima i automobilsku bombu. Pingvini preuzimaju kontrolu nad Ljižaninovim automobilčićem i iz sve snage se zaleće u Dominin automobil. Nakon velike eksplozije, oboje nestaju u plamenu.

Onda smo naišli na Che-Vua i selenijum. Konačno su se spojili. Ali ne lez' vraže. Tu su krvoločni pingvini. Apgrejtuju zidove oko njih. I zidovi počinju da se zatvaraju prema njima. Nakon nekoliko sekundi njihove panike, bivaju spljošteni između dva zida, kao dve mušice između prozora i muhoubijača.

Onda smo otišli u diskoteku. Kad tamo DŽEK POT!!! Svi članovi vukajlije na jednom mestu. Pingvini su se odlučili za Cross-fire. U ukrštenoj paljbi dva ručna topa, delovi tela naših Vukajlijaša su se raznosila svuda po diskoteci krečeći njene zidove u tamno crvenu nijansu.

Svi su poginuli, ali ostao je samo jedan. JTU. Barracuda je odlučio da ostavi najslađe za kraj! Barracuda je prerušio jednog njegovog pingvina u Azisa. Azis Pingvin je pokucao na vrata JTU-a. JTU je otvorio i oduševio se kad je video Azisa i to još na njegovima vratima. ali Azis je odjednom počeo da gleda prazno. Oči su mu postajale sve veće i veće. Močeli su seizurski da trepću, što je izazvalo epileptični napad koj JTU-a. Pena je počela da mu izlazi na usta. Onda je Azis pingvin sipao jednu kap izmenjivača tečnosti. Njegova pena na ustima se pretvorila u kiselinu jaču od Perhlorne. Kiselina mu je izjedala telo kako mu se spuštala niz telo. Umro je JTU u najgorim mukama.

Bwahahahaha >:) to je bio trijumf pingvina i celog Liberacionog Fronta.

E to ja zovem telenovela.

cough, cough

Okej, ja sam se istreso. Možete normalno da nastavite. :)

auuu Baracuda cime god da su te drogirali, dobro su te izdrogirali! Svaka cast!

p.s. samo Gvozdenovica i mene nisi spomenuo, zajebani smo do koske, niko nam nista ne sme! Pa ni tvoji pingvini! buhahahaha :zloban smeh:

Neo se vraca iz Vortexa. U crnoj rupi je naisao na zlodobrocudne vanzemaljce, koji zadrzase Kolach na lecenju, a njemu ugradise kiborg ruku. Nije da mu je trebala, nego ono, iz radi fazona! I vrati se Neo na zemlju, pocisti je od pingvina u naletu besa, a Barracuda pobeze u daleke zemlje Severa i vise nije pisao nikom. NeobavestenUchorbi je vec odrastao i secao se roditelja i Vukajlije. Napravio je novi sajt, ljudi su poceli dolaziti, ali onda se pojavio JTU mladji...

SF na stranu... Nakon sto Domi i Lji priznase da im je uzitak u krevetu vrhunski, pozele i DLZ malo toga L(j)iza, sto se 2panu naravno nije svidelo. Ali sta ce jadan, odluci da ostane u pusnici dok mu se draga ne vrati. Poce rat izmedju Domi i DLZ!

Воохооо постадох "Хозе Домингез" и заволеше ме све ћиките са моје хацијенде :) Сиромах сам немам пара, ал за жене имам дара... Нека неће паре мене само нек ме воле женеее :)

Azis, Artemida i Jelena Tihi Ubica su tri zlobne kučke koje se vole samo međusobno i rade na uništenju svake postojeće veze na taj način što zavode pogledom i oblizavanjem usana...
Artemida je bacila oko na Ljižanina iako joj je zet, jer želi njegov ranč i nasledstvo, ona ne preza ni od čega i nikada ne plače...

На Љижанину је тешка одлука!!! Остати веран својој жени, преварити је са Модеситом суседне хацијенде, или једноставно побећи са врелом свастиком...Телевиса Пресента.. више после рекламног блока

Domina,strepi da li ce je muz prevariti.
Ali nju muci druga muka..
Ona je trudna,ali dete nije njegovo.. :dramaticna muzika:

Љижанин у коњушарници тимари коња. Изненада на вратима се појавила она. Прелепа "Модесита", у белој хаљини вртећи свој кишобран. Шеће се око њега и заводљиво му се смеши. Љижанин је на великм искушењу...Грашке зноја му лију низ чело.Том погледу се не може одолети. Тај поглед леди крв у жилама и нај 2pavijim људима. Прилази му са леђа и почиње да му грицка уво. Љижанин се предаје, старијој, искусној Модесити...Следи сцена експлицитног секса на пласту сена. Врела свастика све то посматра кроз ошкринута врата. Она је такође на искушењу. Воли свога зета, и уједно зна да је то за њу забрањено воће. Трчи уплакана. Њен свет се руши....... Наставиће се...

neobavešten, saznavši da je mocca ostavila obelixa kreće u nove pohode, vratiti ga u svoje naručje, on je bio njegova prva ljubav.....

Ali mocca ne zna gorku istinu - to se samo Ljiz pretvarao da je Neo. Provalio mu je sifru na Vuki i uleteo na njegov nalog, muvao Obija na chatu. Jer da, to je ono sto on zeli! On moze i zeli sve - Modesita, Svastika, Zena...i naravno Obi. Koga ce imati na kraju, ili nece?
Sledi kratak blok reklama...

Niotkud se pojavi odmetnik Duh Sekire, bio je prognan iz sela zbog njegove tajne romanse sa Marijanom_P, ženom dbqp.ovom ....

e sad si objasnila tajnu što je radila sekira...

Duh Sekire ulazi u mahalu sam. Tačno u podne. Isti gari Kuper, sve je ličilo na san. dbpq ga čeka na sred trga.
"Ovo je mali grad za nas dvojicu, stranče", veli. "I zato ću ja morati da odem".
Marijana P ga je ionako prežalila i tka džemper za Pedra (videćemo ko se krije iza te šifre). Ali Pedra više nema, a koga nema bez njega se može.

Kurd je doneo vanglu sa kokicama, popio tri Bensedina i sad je spreman da prati nastavak novele....

Domina place pred statuom Svete Cikite Perinjite.
Pita se da li da kaze svom muzu da dete nije njegovo?!?

Che-Vu stoji na plazi u bordo svilenom kimonu i posmatra zalazak sunca, prisecajuci se Rambovih stihova sa albuma M-91:
"Ja sam bio takoreci momak
Bezbrizno se borec' za svoju buducnost
A sada sam samo Che-Vu
Sto valove broji niz pucinu".

Sveta Cikita Perinjita porucuje Domini da ne mora plakati, jer dete svejedno nije njeno...

Odjednom Barracuda sipa u obližnji vulkan poloizmenjujuće spore. Vulkan pravi lakšu erupciju izbacujući pepeo i spore u vazduh. Svi su promenili pol. Evo vaši novi nadimci:

dobar_losh_zao
En_Dorotti
2pica
pitaUChorbi
Zonik Zamfirov
mocco87
neobaveštena
Surova
shivan
Gvozdenka
Domingez
Ljižanka
Jelena Pacifik Killer
kaizenka
Dunjoslav Slatkoslav
Che-vanja
Sinyn
obelija
Artemud
ziklončica
dušica mača
kurđela

Da vidimo kako će da vam bude sa izmenjenim polom :)