Šta bi uradio ...

1. Ne bih nikog da tepam, snasla bih se vec da sve potrosim u neke lepse svrhe. :)

Sta bi uradio da umes da letis?

2. Odletela bih na jedno mesto da iznenadim jednu osobu :)

Šta bi uradio kada bi ti ponudili mesto u bekstejdžu gansa?

3. Isprozivao bih ganse što mi okreću leđa.

Šta bi uradio da te jednooki Džek pozove da razgovarate u četiri oka?

4. Ne bih imala problem da se odlučim u koje oko da ga gledam dok razgovaramo.

Šta bi uradio da te Seka Aleksić pita da joj budeš kum na svadbi?

5. Prihvatila bih, a onda bih se tamo ponasala "ko kod svoje kuce". (to niko ne zeli) :)

Sta bi uradio/la da ti ponude posao u Indoneziji?

6. Ne bih prihvatila. Suviše sam vezana za neke osobe. Mada, zavisi da li je na neki kraći period, onda bih možda i prihvatila.

Šta bi uradio da te pozovu u Farmu?

7. Isla bih gde god da me pozovu, s obzirom da sam mnogo intrigantna ljudima naokolo, i verujem da bih im opasno digla gledanos'. Buljili bi u mene i cudili se "Aaaaa, ona sedi i cuti! Strasno!"
    Kad bi se zezali, ja iz njivu sam pobegla odavno, mrs farma!

Sta bi uradio/la da te pozovu u Velikog brata?

8. Odbio bih glat.

Sta bi uradio/la prvo kad bi dobio/la na lotou?

9. Kupila bih odmah najboljoj drugarici one super farke od 500 dindzi kod Kineza sto joj se mnogo svidzaju.

Sta bi uradio kad bi imao/la vise vremena?

10. Ozbiljno bih se bavio muzikom.

Sta bi uradila kad bi se na ulici sudarila s Balasevicem?

11. Jaoj, ne znam...mnogo bih se zbunila i obradovala, onda bih ga vodila na pivo, da se konacno ispricamo.

Sta bi uradio da ti se ponudi cisto muzicka karijera?

12. Ma otkud znam :) Odbio bih, jer sam namcor :)

Sta bi uradila sad da imas 5 godina?

13. Moram da odg na Balaševića, pala bih na dupe :D
    Šala, skoro sam se mogla sudariti sa njim, iznenadila sam se, uvek sam mislila da neko ko stvara tako nešto ne može hodati zemljinom kuglom :)
    Muzičku karijeru bih odbila, da poštedim druge ljude.

Sta bi uradio da ti ponude ulogu u 'Selo gori, a baba se češlja'?

14. Odbio bih glat (zovite me Odbijac :)

Sta bi uradila s 500evra kad bi ih nasla ovog trena na ulici?

15. Ne bih brunula o ispitima i ostanku na budžetu za sledeću godinu.

Isto pitanje.

16. Samo bih produzila.

Sta bi uradio da Ciganka insistira da ti gleda u dlan?

17. Odio bih glat.

Sta bi uradio da Ciganka insistira da ti gleda u dlan?

18. Odbila bih glat. Kao i svaki put do sada.

Šta bi uradio/la da ti je devojka feministkinja?

19. На првом месту , да је феминисткиња не би ни био са њом.

Шта би урадио да сазнаш да имаш дете?

20. Hahahaaaaaa, zavisi cije je, mozda bih ga i prihvatila.

Sta bi ti?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.