Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
A mi mucenici izlomismo se da pobedimo...Samo Marcipan useta,kaze-Iju...i gotovo.:D
Necu reci sada nista slicno, mada mislim da je to magicna rec... Ne sme da se olako upotrebljava. :)
Razumljivo...Mada imamo mi da teramo jos 6000.
Ово још траје?
Ma ovu zatvaraju kad pređe 1000.
Da, odlucila sam da jos traje. Staklena nije danas nista pricala o jezevima.
I trajace jos duuugo,duuugo
Ježevi su prošlost, kao i ona tema. Danas mi je električar dao novu inspiraciju. Čendler je kul...
Onaj Cendler? Jeste, jeste...
Правићу јежеве од блата...
Rejmond Cendler ili onaj iz "Prijatelja'?
Ili neki treci...:)
Iz Prijatelja! Čendler Bing! Da li biste voleli da ste Čendler i zašto?
Ja jesam Cendler, zenski Cendler. To je jedan od mojih alter egova. Uh, zasto je dobro biti ja... :)))
Ни случајно. "Пријатеље" не подносим...
Pa ja da sam musko bih...Onako lepuskast mladic,fin,lepo vaspitan.:D
Jeste.
Zadovoljna sam kako rezonujete...jedino mi se ne sviđa ovaj Urošev stav. Obrazloži! Čendler je kul...
Нема шта. Изузев Џенифер (а и она), сви остали глумци су ми иритантни. Ја сам волео што је та серија снимана јер им је одузимала времена за остале пројекте па сам их лако ескивирао. Сад су се раштркали и вребају са свих страна.
Iskreno, ne znam. Bolja mi je ona zenska postava. Mada su svi neuroticni. To ti je americki humor. Prave budale od sebe. Englezi to rade drugima. :)
Jes vala,pusti englez sto voli da ukopa...uf.:)