Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dobio sam ideju za poster...
Можда ово сад негде репризирају?
Mislim da ne, poslednji put se emitovala pre dve godine, mislim na Studiju B. Bas dobra serija.
Ako je neko kul, onda je to Drezik. :)
Moram da se pohvalim da sam se fenomenalno našminkala. Neću da budem lažno skromna, ali kad imam vremena, vidi se da i te kako umem!
http://4.bp.blogspot.com/_zaVUPktVwB8/RtWHsZV7LSI/AAAAAAAAAHo/zADcNPKPOQk/s320/sharontate10.jpg
Kumo ideš u štetu negde večeras?
Još nije gotovo? xD
Jos malo pa sa' ce.
Ma jok.
Ma jok, kume, šteta dolazi kod mene. :)
Uuuuuu sto mi je neko slatko dao 20 minusa...Recite slobodno ko je,necu vam nista.:D
Stavljas senku?
Opa!Znači nema te na MSN-u večeras?Oh well biće Đura...
E ljudi napravio sam svoj prvi poster.
OOOoOOOOOOOoooOOOO Staklena...Pa lepo se provedi.:)
Електро послаћу ти линк да погледаш моје постер, ја их качим на Фејс, овде не...
Ja nemam fejs Uroše.Khak!
Marcipan, stavljam senku, i to dobro! Ljubičastu, ovaj put. :)
Нема то везе, послаћу ти онај линк, мислим да функционше
O Gospode Bože staklena i DJ Krmak bi ti pozavideo na izboru boja.
Fino, fino... Ja ne, sada samo rumenilo da ne izgledam kao smrt. :) Mada, ljubicasta je lepa senka. I siva je lepa.