Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Сетићеш се једном, кад будеш у цајтноту, и само књига испред тебе, помислићеш "Где је сад Урош, где је Грандисимо..."
хахахахах
Ајд долазим касније :)))
Ne kazem,mozda...Ali sad je moje vreme pa mi se moze.:)
Ja sam danas odlozila ispit. Konspirativno. I produzavam cajtnot. :)
Pa hoce oni da vise po ceo dan na Vuki,a knjige se sete tek pred ispit.Ne moz' to tako.:D
Ja sam danas saznao da ne moram da učim za ispit u ponedeljak, pošto mi se priznaje ono što sam uradio u junu.Tako da mi ostaje samo seminarski za subotu i još neka papirologija.
Zar nije lepo u mojoj školi!
Ја не смем ни да гледам у календар, нема потребе да одлажем, али имам фрку јер морам да положим.
Not good man.
Ja sam trebala dva da polozim u ovom roku, ali ipak neka bude jedan. Septembar nije za dva ispita. U stvari, bio bi, da sam ucila ovog leta. :)
Ali nisi hahahaha.
Nisam. Hahahaha
Људи немојте да пишете такве ствари почећу да плачем.
Ne znam kako se pisu plakajuci smajliji. Ja se ne smejem.
http://www.youtube.com/watch?v=EZswvvWScpk
:'(
Ovako samo je nesto poruzan.:)
Ja više ne stavljam smajlije, tako da nemam tih problema.
А јецајући смајли?
:'( Hahahaha: kiselo smejanje, pa onda suze, pa opet suze, pa mi se spava.
E to ne bih znala.:)
Joj jeste to dobro,sit se isplaces pa posle spavas ko jagnje.
Е начисто сам се променио, данас сам био одушевљен овим сивим временом...
uhhh... glava me boli koliko sam dugo bila na vetru... :(