Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ja cuo da se neke loze na agresivnost :)...a avatar mi je vrh bas sam vaki trazio :)
Чмиле, смао полако човече, сад си дошао па би одмах да си домаћин...не може волимо и ми да имамо госте мало..
pogotovo kad im slijedi progon...
Не, не. Нипошто. Ја сам само рекао да сам много бољи гост. То бих и да останем. Пуфна већ размишља кад ће по Београду код мене на храну. Тако да, уживао бих у статусу госта. Бар још месечак дана... ))
Dobar veče narode.
http://www.youtube.com/watch?v=ufwfLLE6SYQ
Pa kad se hvalis da znas da kuvas. :P
Не. Нисам се хвалио. Само сам демантовао твоје умеће...
Ha! Lazes, hvalio si se. Uostalom dolazim ja kod tebe u Bg da probam tu hranu... :)
Odoh, pozdrav ljudovi... :)
ja znam da skuvam sebi caj...
Ja znam da skuvam supu.
Ćao Pufnasta.
E dobro Cmile, od sada pa nadalje Cmile je gost na temi KO POSLEDNJI POBEDNIK sve dok en istekne njegova gostovska karijera...doneta je presuda..
Гљиве лударе јој негину. Полако, све се да научити.
Kad to ističe, kad ja odem u penziju?
A kad istekne onda sam ja gost. :)
А које су моје привилегије као госта?
necu vise da se igram s vama niste kul...
Pa mozes da izvoljevas cmile....
Pufno niko od starih ne moze da bude gost :P
Elek za mesec dana..
Ihaj, idem ja za Čikago do tada!
Ја се извињавам, Ледени, мени кулоћа остала крај малог екрана. Гледао сам кул људе и схватио да то не желим да будем.
А као сваки фин гост, за прву посету, остављам вас пре поноћи. Поздрав, домаћини.
Svakog gosta tri posta dosta.