Kleo u reprezentaciji ZA i PROLIV
  • Culle.haha

Da li mislite da bi golgeter Partizana, Kleverson Kordoba Kleo trebalo da zaigra za reprezentaciju Srbije?

• L@ki

Jes da sam grobar i jes da je Kleo dobar ,al brate ako cemo da dovodimo Brazilce da nam igraju u reprezentaciji onda jebiga......

• дупло в

Ako ćemo da dowodimo Brazilca, daj nekog dobrog da uzmemo.

• L@ki

Da , Romaria na primer.....ili Bebeta.....Rivalda....

• Culle.haha

Ja nemam neki definisani stav ali pogledajte Nemce. NJima je tim multinacionalni i boli ih kurac, uzese oni bronzu na SPu.

• Dvajt

Ja i dalje mislim da je Pantelić bolji od Klea.

• .,.

Кога боли курац за репрезентацију...

• Zvekete

Kakav bre Kleo, decko je suvi prosek! Imamo mi boljih napadaca, nego ako Kleo bude irao za rep. partizan(Tole) ce uzeti vise kinte...

• celt

jel to uzeo drzavljanstvo?

• S

Naravno da sam za to da igra Kleo za naš nacionalni tim. Retardi poput Pantelića i Žigića nezaslužuju da igraju na naš tim i ako su Srbi. Baš me briga ko će da igra za reprezentaciju želim samo da vidim uspehe a to sa ovim igračima sa dve leve nemožemo uzeti ništa.

• Mićko

protiv, mi smo jedna od retkih reprezentacija koje imaju svoje državljane u ekipi, kako bi i trebalo da bude, pa ajd' da održimo to...

• b

Definitivno....

• electrolover

I ja sam Grobar i bas gotivim Klea, ali nisam za to da on, ili bilo koji stranac zaigra za nas nacionalni tim, u bilo kom sportu..

• евомене

И ја сам против изигравња прописа о двојном држављанству, тј против наступања СТРАНАЦА у националним тимовима... Било који спорт да је у питању и било која земља. Ако се овако настави, на шта ће то личити за 20-ак година...
    Да не причам о томе што су и Пантелић и Жигић бољи од КлеЈа...

• civa

za 20 godina će da liči na tvoj avatar ;)
    delim mišljenje sa electroloverom u potpunosti, ali zar ti ne pretera malo za žigića i pantelića?

• Пд

Да би један "странац" стекао право да игра за репрезентацију неке земље, мора да испуњава један од три услова које тражи фифа ( или уефа, како год):

1. Да живи и игра у тој земљи 5 или више година.
    2. Да има претке у тој земљи (ћале, кева, бабе и деде)
    3. Да је рођен у тој земљи.

Дакле, клео не испуњава ни један од тих услова и на основу тога закључујемо да Клео никада неће заиграти за Србију. Једина шанса је да остане у Парзитану још 2,3 године, што је готово немогуће зато што ће вероватно већ на зиму у неку јаку европску лигу.

• Tulumbac

Mićko, svaka reprezentacija je sastavljena isključivo od svojih državljana, inače ne bi mogli da igraju. Poreklo je već druga stvar.

Peki, otkad su baba i deda potomci? :)

A što se tiče Klea, nema od toga ništa. Samo lažu ovaj napaćeni narod. Kao, sa'ćemo turimo Klea u reprezentaciju, drž ne daj, a 'vamo vekna 'leba 35 dinara. Pa ko je tu lud? Ko koga jebe?

• Пд

Лапсус, преправио сам. :)

Тулуме, од кад је векна леба 35 динара, овде у Нишу 29? :)