- S
Naravno da sam za to da igra Kleo za naš nacionalni tim. Retardi poput Pantelića i Žigića nezaslužuju da igraju na naš tim i ako su Srbi. Baš me briga ko će da igra za reprezentaciju želim samo da vidim uspehe a to sa ovim igračima sa dve leve nemožemo uzeti ništa.
- b
Definitivno....
- Пд
Да би један "странац" стекао право да игра за репрезентацију неке земље, мора да испуњава један од три услова које тражи фифа ( или уефа, како год):
1. Да живи и игра у тој земљи 5 или више година.
2. Да има претке у тој земљи (ћале, кева, бабе и деде)
3. Да је рођен у тој земљи.Дакле, клео не испуњава ни један од тих услова и на основу тога закључујемо да Клео никада неће заиграти за Србију. Једина шанса је да остане у Парзитану још 2,3 године, што је готово немогуће зато што ће вероватно већ на зиму у неку јаку европску лигу.

Mićko, svaka reprezentacija je sastavljena isključivo od svojih državljana, inače ne bi mogli da igraju. Poreklo je već druga stvar.
Peki, otkad su baba i deda potomci? :)
A što se tiče Klea, nema od toga ništa. Samo lažu ovaj napaćeni narod. Kao, sa'ćemo turimo Klea u reprezentaciju, drž ne daj, a 'vamo vekna 'leba 35 dinara. Pa ko je tu lud? Ko koga jebe?
- Пд
Лапсус, преправио сам. :)
Тулуме, од кад је векна леба 35 динара, овде у Нишу 29? :)