![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
definitivno protiv
panta i zigic kakvi su takvi su nasi su
Клео у суботу добија српски пасош, лично му га уручује Ивица Дачић.
Партизан повукао добре везе, како би Клео могао да игра за репрезентацију. Још само да неко изврши притисак на Антића и видећемо га у црвеном дресу на мечу са Естонијом.
Jebote počeću i ja da navijam za Partizan možda mogu da mi iskombinuju uslov za treću sa 47 poena.
Хахаха! Пробај, Гвоздене ;)
Ето, сад све зависи од Антића.
Офтопик: Је л' видесте како Јовановић дао пас Жигићу руком? :)
Видели смо ми, али видели и Фарани па сад смарају овим урлицима. :)
DA
Овај Рукавина је највеће расуло од играча... рупа у одбрани, а у нападу једино може да претрчи неког кад играмо са оваквим противницама... али слаба вајда и од тога кад не може да убоде ниједан центаршут... једна велика 0.
Ma zna se odavno da je on rupa,čak je i Pavle Ninkov za njega majstor.Jel to Kleo debituje na nekoj tekmi posle ove sa Slovenijom?
Ako Kleo debituje posle tekme sa Slovenijom ja debitujem kao navijač Crne Gore.Ionako sam poreklom odatle.
Шта вам је бре људи, а Дуљај, Сулејмани, Нађ, Штербик, Шефик, Ђула Мештер?
Oni su rođeni ovde. I nemoj da porediš Đulu sa onim brazilskim Ciganinom! :) A šta bi za ono pravilo od 5 godina?
Мојне си накрај срца, Гвоздене. Ефикасна замена би, осим Клеа, могло да буде играње у формацији 5-5-0. Убијамо противничку игру, усере нас неки прекид или контра и то је то. Јес да није лепо за око, али даје резултате.
Двајт, немам појма, ја сам тако прочитао негде.
Jebiga,stvarno mi je van svake logike da se cimam oko nacionalnog tima ako u njega ubrzanom procedurom udje prosečni brazilski napadač koji je dao 3 gola Anderlehtu u dve tekme.
Ej,sastanak kod Dačića. :)
Od tog trenutka to više nije reprezentacija moje zemlje nego jedan običan klub,ni po čemu drugačiji od Majnca ili Vulverhemptona recimo.
A Crna Gora,lepo igraju ljudi,evo drknuli Vels,Jovetić-Vučinić ovo ono.
:))
Inače NMF,svaka čast za avatar,meni je Peneta baš onako fantazija,nosio bi je na kurcu na predavanja i vežbe.
Играће Клео јер га гурају људи. Треба добро да се прода па ће сад у репрезентацију да му дижу цену. Ако заигра, биће бољи сигурно од ових наших параплегичара у нападу.
Ма чињеница је да је Клео бољи од Панте и Жигаре у пакету, заједно са Лазовићем и Мрђом.
Ма разочарала ме репрезентација тотално, на челу са господом Радомиром и Антићем, тако да ми је сад свеједно ко ће да игра. А играће они које гурају савез и менаџери. Јер како другачије објаснити не играње Тошића који је у најбољој форми константно већ пола године.
Ako ste zaboravili i Pantelić i Žigić su kidali u domaćem prvesntvu(jebem ti takvu ligu) + neke evropske tekme. Koliki su prosek videlo se tek kad su otišli u inostranstvo. Tako će biti i sa Kleom. Čim se preseli u Levante/Kataniju/Hihon, videće se kakav je igrač(prosečan takođe).
I to što je dobro odigrao protiv Mladog Radnika, Pjunika i Jagodine ne znači da će jednako dobro igrati i u Rimu, Ljubljajni ili eventualno na Evropskom.
A Čićda izgleda najviše služi da daje državljanstva Brazilcima. :) Ona Lima je bar bila dobra pička ako ništa. :)
Do jaja! Aj sad da kupimo i Totija, ionako više ne igra za Italijane.
Ne razumem poređenje sa Ozilom, Kedirom, Podolskim i ostalima koji su se rodili i žive u Nemačkoj.