Kleo u reprezentaciji ZA i PROLIV

1. Pa dobro, ako su oni otpočeli prije 15ak godina s crncima, da bi im sad okosnice reprezentacije i kapiteni bili ljudi koji su se rodili u pičkimaternoj (Kuranji, Ezil, Zidan, Anri, Evra..), što je tolika tragedija da mi sad prvi put pustimo da odigra Brazilac, neće nam otpast naša sveta srpska muda.

2. Na kraju krajeva, progutali smo i Klementea i zato ne serite.

И ово нам је донело нешто добро? Клементе је усрао репрезентацију.
    Колико смарате кад се спика о репрезентацији претвори у препуцавање о Звезди и Партизану. Јел сте Хрвати па хоћете Бразилца у нападу? Ако јесте, онда само изволите. Изгласајте га и будите јебени Хрвати. Оног момента кад било који други државанин буде играо за Србију то више није Србија, него још једна држава која покушава да ни са чим направи нешто. А имамо више него добар тим, да би доводили тако неке са стране. Што каже бвдлга, и Месија да хоће да доведу и да он дечко тражи да игра за нас, био бих против. Није то клуб јебему миша...

Јеби га, само нека Толе и Антић реше неспоразум који су имали и нека Толе прогута свој ''понос'', отпусти ову везару Пижона и врати Антару. Мада, можда је и за то касно, човек је имао визију како треба да игра једна Србија, а онда дође ментол и покења се по свему томе.

3. Nema ovo veze sa fudbalom, dzonovane, viš da njihovi stavovi obiluju necivilizacijom.

4. nije tragedija. ali to jebeno nije repezentacija. on decko bi igrao za pare, a ne iz ljubavi sto je smisao. drugo, predstavljao bi jedan narod ciji ni jezik ne zna. to je potpuno glupo.
    a Anri, Evra, Zidan, Kuranji i Ozil su ljudi koji su rodjeni u zemljama koje predstavljaju tako da ih ne mozemo uporediti sa Kleom ili npr. Eduardom Hrvatom

5. То је већ њихов проблем. А и већ сам ти одговорио на то.

Да смо и ми имали неке колоније, па да каже човек... Али звати осредњег Бразилца у репрезентацију зато што је дао 10 голова у Кини? Нека хвала.

6. U najlepšoj uspomeni mi je ostalo ono gužvanje Rumuna petardom u Beogradu.

7. Mene interesuje da li je Kleo pre jedno 5-6 godina, uopšte čuo za Srbiju.

8. naravno da nije.
    i sada treba on da te predstavlja. i jos da mu platis. ma hajde... toliko jednostavno da ne mogu da verujem da se tako nesto uopste i razmatra.

9. Nema ovo veze sa fudbalom, dzonovane, viš da njihovi stavovi obiluju necivilizacijom.

Хахахах да, то је тај фазон. После "јок зваћемо неког из Звезде" најјачи аргумент који сам чуо.

10. Asamoa prvi put došao u Njemačku sa 12 godina, Evra u Francusku sa 7, nisu rođeni u reprezentacijama za koje nastupaju. Anri rođen na jebenom Gvadalupeu, preko okeana...Ima još primjera garant. Za 10 godina, niko se neće ni osvrnuti na stranca u reprezentaciji...

11. Takve golove sto je Kleo dav'o daje moj cimer na PES-u. Dakle krajnje userske. Zbog toga sam izlomio pola namestaja. Jebem ti takvog igraca.

12. Kleo zna fudbala bolje od tebe bvldga, puno bolje.

Ocigledno ne pratis drugu opstinsku ligu Prnjavora....

Mene interesuje da li je Kleo pre jedno 5-6 godina, uopšte čuo za Srbiju.

I da li ce za 5 godina krociti jos jednom u nju?

Jeobtesunce, jel pratite vi tu igru il samo gledate na rezultate?
    Jel iko obratio pažnju na Indijanca i Stožinu? Oni da daju gol? Ko koga zajebava tu?

Opet kazem da su ti isti igrali i pod Antarom,pa su davali golove,pravili akcije,odusevljavali narod...

13. Kleo je došao u Srbiju sa 23, igrao 2 i po sezone i otišao. Aj uporedi to sa tim likovima gore, džone.

14. Evra u Francusku sa 7

Матори, али скокни ти до Француске на 2 дана и видећеш да су црнци тамо 70% становништва. А, видим, код нас све пуца од Бразилаца. Ево баш данас је био један контролор у бусу Бразилац, једва се споразумели. А и од црнаца. Што је најгоре, њих је и више. Па онда, ако се водимо том логиком, највише шансе да заигра за Србију има неки Кинез. Њих је већ подоста.

Ја само кажем да сам против било ког странца у нашој репрезентацији.

15. Jeeebo te!!! pa samo ime dovoljno kaze : REPREZENTACIJA - sto znaci grupa ljudi koji imaju zadatak da REPREZENTUJU, tj. PREDSTAVLJAJU jednu DRZAVU i njen NAROD.

Jednostavno ne moze te predstavljati neko ko nije iz tvog naroda. gubi se smisao reprezentacije. pritom... oni bi svi igrali za NOVAC, a ne iz LJUBAVI kao sto je smisao. Znaci za pare se igra u klubovima, za reprezentaciju se igra za narod.

prejednostavno je.

16. Kleo je došao u Srbiju sa 23, igrao 2 i po sezone i otišao. Aj uporedi to sa tim likovima gore, džone.

+ Чињеница да Анри, Евра и остали причају Француски језик као матерњи, провели су већи део свог живота у Француској него у родним земљама..

17. a pritom su i vecina zemalja odakle su dosli nekada bile Francuske.

ta situacija ne moze da se uporedi sa Eduardom da Silvom koji je, nazovi, Hrvat. Decko nema pojma ni koji je glavni grad Hrvatske a i bole ga kurac.

18. А, видим, код нас све пуца од Бразилаца. Ево баш данас је био један контролор у бусу Бразилац, једва се споразумели.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Jedinom strancu kojem bih dao da igra je Kadu. Covek prica srpski kao prosecan ciganin i jos izgleda kao domaci ganfer. Kadu slusa i nase narodnjake! Pizonu reaguj!

19. ta situacija ne moze da se uporedi sa Eduardom da Silvom koji je, nazovi, Hrvat. Decko nema pojma ni koji je glavni grad Hrvatske a i bole ga kurac.

Nemoj pričati o onome o čemu ne znaš. Eduarda su u Dinamo doveli sa 16 godina. I on je prošao mlađe selekcije, prije nego što je zaigrao za A tim. Za Arsenal je potpisao '07. znači da je živio u Hrvatskoj 8 godina. Tako da sumnjam da nije uspio za to vrijeme da shvati da živi u glavnom gradu.

20. dobro nije rec o njemu vec o vecini igraca koji su u toj situaciji.
    objasnio sam lepo u prethodnim postovima. mislim da je to blacenje nacionalnog dresa. a fora je sto apsolutno nemam nista protiv crnca, kineza, brazilca koji bi eventualno zaigrali za rep.

Znaci nije problem to sto je on crnac, problem je to sto nije Srbin, znaci nije problem sta on jeste nego je problem ono sto nije.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.