Kleo u reprezentaciji ZA i PROLIV

1. Једини странци који су добродошли у нашу репрезентацију су одавде: http://www.smedia.rs/vesti/slike/news_27963.bmp

2. Као што рекох на претходној страни, одатле су једини странци који имају највише права да се надају нашем дресу!

3. А реално, доста њих се овде и родило. Тако да би било интересантно да неки Ми Лош заигра за нас. :) Али сад озбиљно, Клео, Евандро и остали не могу да играју за нашу репрезентацију.

4. Али сад озбиљно, Клео, Евандро и остали не могу да играју за нашу репрезентацију.

Баца жврљ.
    Ма, и да хоће Ел феномен да игра за нас, био бих против. Јер, то није Србија онда.

5. Znači, ne može ni Sulejmanija da zove jer Miralem nije etnički Srbin?

6. Рођен је на територији Србије, као што је овде рођен и велики број Кинеза. Они имају права да играју, ови не.

7. Naravno da moze Miralema, Miralem brat peva himnu, zna srpski jezik, verovatno i voli Srbiju, dok bi na primer neki Ekvadorac prvo dobio ponudu da igra za Srbiju pa bi onda otisao na Vikipediju da vidi o cemu se radi.

EDIT: Evo ga Miralem dje peva.
    http://www.youtube.com/watch?v=CqSlQuZbNEs

8. Само ћу рећи да Каду пева Синана! Каду боготац!

9. Znači, ja ne bih mogao igrati za Srbiju iako sam etnički Srbin zato što nisam rođen na teritoriji Srbije a balija može da igra? Zna himnu? Znam i ja italijansku pa nisam italijan. Znam engleski pa nisam englez. Volim i ja Argentinu pa ne mogu da igram za njih. Al' bih sve ovo mogao kad bih imao državljanstvo iako Argentinu vidim samo na slikama, a Engleze i Talijane prezirem..... Zašto? Zato što su ljudi pametni, nisu goveda. K'o da bi Švabo zvao crnce i balije da im igraju u reprezentaciji.... A kad valja Švabi - šta smo mi to pametniji od njih, po čemu? Bolje smo rangirani kod Boga, a?
    Crnogorac ne može da igra za Srbiju vaterpolo ili rukomet iako ima državljanstvo?
    Kako se nisu busali srpstvom dok je Klemente palio i žario?
    Mante, molim vas.

:D

10. Koji je ono bese pev'o "Ruzmarin jos nosim na reveru...", Savio ili duKa?

11. Skočimiš, moram da ti kažem da ne sereš. Etnički Srbi mogu da igraju za reprezentaciju, ljudi rođeni na teritoriji Srbije mogu da igraju za reprezentaciju. Etnički Brazilac, rođen u Brazilu, koji do pre godinu dana nije znao na karti da nađe Srbiju, ne može da igra!

12. hahaah koja su dva Ganfera sa iz Kumodraza

13. A druga stvar, na prostoru bivše Juge žive ljudi za koje uz malo truda možeš da dokažeš da imaju između ostalog i srpsko, crnogorsko, hrvatsko, bosansko, makedonsko poreklo. Jer svako ima nekog rođaka preko.

14. Skocimise nemoj sad ti tu da izvrces ono sto pricamo. Lepo pise u prethodnim postovima sve.

15. protiv toga sam da igraju stranci u basketu, vaterpolu, odbojci, rukometu...u tim sportovima jebemo, imamo klince imamo sistem rada i nema razloga jer smo kvalitetni.

ali pošto smo u fudbalu PETARDE zanavek što kaže moja baba...što da ne. kad mogu u ostalim repkama što kod nas ne...jes da nismo bili kolonijalna sila pa nema nekog pokrića da imamo crnce i to...ali što da ne, kad su nam igrači papani.

a na primeru klea, grobarčina sam ali...i on je papan, textbook PAPAN! da je neki igrač, ne bi igrao u Xiu xiangu kurca palca. tako da NE.

ali pošto nam je ovo http://www.novine.ca/arhiva/2010/1260/slike/Pizon%20Vladimir%20Petrovic%20%20%20Selektor%20fudbalske%20reprezentacije%20Srbije%20%20-%20BGD2-%2029-9-10.jpg
    selektor...može da igra i moj deda Žile...ima 81...neka debituje. da pojača konkurenciju.

16. Ма Скочимиш тролује.

17. Šta je reprezentacija? Da li je to reprezentacija jedne države ili jednog naroda? Da li se tamo broje krvna zrnca ili pasoš? Mi smo najpametniji na svetu...

18. ali pošto smo u fudbalu PETARDE zanavek što kaže moja baba...što da ne. kad mogu u ostalim repkama što kod nas ne...jes da nismo bili kolonijalna sila pa nema nekog pokrića da imamo crnce i to...ali što da ne, kad su nam igrači papani.

Hajde zamisli, ono hipoteticki, sada dovedemo nekoliko stranaca i osvojimo naredno svetsko. Siguran sam da nikome ne bi bilo ni upola drago, da nam prvi strelac bude Omowjelu Mutombo, najbolji asistent Hakan Shamritakangu i slicno.

a za ostale... pa ko ih bre jebe, sto mi mora da se ugledamo na ikoga. jeste da nam ne ide u fudbalu ali to svakako nije zbog toga sto nema talentovanih klinaca.

19. Ja bi reprezentaciju pratio kao i pre da Kleo zaigra, samo bi to moglo opasno da sjebe atmosferu u timu kao da nam ni ovaj pacijent na mestu selektora nije dovoljan. Takođe ako Kleo zaigra, kako bi onda objasnili talentovanim klincima da se trude i bore za mesto u nacionalnom timu kad jedan stranac dođe odigra dobro sezonu i već dobije pasoš i zaigra. Kao što rekoh ne bi se puno nervirao oko jednog igrača, ali uopšte mi se ne bi sviđalo da se dovođenje stranaca u nacionalni tim nastavi i postane tradicija.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.