![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ОК. Поштујем став да неко не жели странца у репрезентацији, али рећи да имамо бољег на тој позицији - чисто просеравање!
А слушам ових дана, много ликова како пљују Клеа, да не треба да игра за Србију зато што је странца, бла, бла, бла...
Занимљиво је да већина тих људи, који тако причају, навијају за Звезду, не кажем ништа, али ето чисто једна ситница.
Ја не навијам ни за Звезду ни за Партизан, навијао сам раније за Звезду, ишао и на текме и те глупости, али реално, и да сада навијам, били би ми драго када би Клео играо за нас.
А иначе сматрам да ће већина ових што су ових дана против њега, да га славе када Талијанима тутне гол... :)... Биће она класична српска посла : "Клео СРБИНЕ! Клео СРБИНЕ", "Клеверсоне Кордоба, Србија ти кличе", и те муње. Можда севне и неки графит по граду :)...
Ма дајте људи, да будемо искрени, није он сад нека врх класа, али МИ тренутно немамо бољег. Он дечко ако већ хоће да игра, што ми то пропустили, треба да искористимо шансу, па ако се неки наш појави да зна да игра, није никакав проблем да зовемо њега.
Da nisi ćirilicom pisao, pomislila bih da sam već ostavila komentar na ovoj temi. :)
Čovek je lepo rekao, kako je tako je, a šansu je greota ne iskoristiti kad dečko već hoće.
On dobije pasoš iz ruke ministra bez ikakve muke a ja bih se za taj isti pasoš morao vuci po redovima mjesec dana, trpiti nervozne gradjane (opravdano), odvratne salteruše.
E zato ne treba u reprezentaciju!
Takođe je zanimljivo to da je ogromna većina onih koji su za to da igra u reprezentaciji navija za Partizan. I to da su najveći pljuvači Pantelića i Žigića takođe navijači Partizana. I naročito Stojkovića ali sad ćemo videti hoće li ga toliko pljuvati i u budućnosti. Ako već gledamo zanimljivosti. Ja se stvarno trudim da budem što realniji.
Pazi, ako stvarno zaigra za reprezentaciju, ja lično mu želim sve najbolje. Bez ikakvog jedenja govana, što se mene tiče nek bude i najbolji strelac, nema problema. Ja drugu reprezentaciju nemam i to mi je što mi je pa igrao tu Kurta ili Murta. Sigurno ga neću veličati i pevati mu pesme, ali neće mi ni biti toliko krivo.
Iako već počinjemo da se vrtimo u krug, reći ću i ovo: Hoćete Klea? Dobićete ga, sva je prilika. Samo nemojte za nekih 10-15 godina kad nam u reprezentaciji bude igralo 7 stranaca od čega 5 crnaca da se lupate u čelo i pitate kako se to desilo. Kad nacionalni tim postane najobičniji klub sa stranim igračima koji svi zajedno znaju 25 reči srpskog, pitaćete se kako je sve počelo. Evo, ovako je počelo.
Kleo je, izmedju ostalog, dobio pasoš zato što Partizan ima višak stranaca u timu.
Ауу брате, 5 црнаца... шта ће Гвозденовић да каже на то? ;)
Boli njega tuki, bar mu ostaje Crna Gora. A šta ćemo mi ostali? :))
Одакле си?
Iz Republike Srbije, ako si na to mislio. Što pitaš?
Из ког града, бре?
Evo ti pvt, da ne spemujemo temu.
Ма јок, мислио сам ако си негде из Војводине, можемо да се цепамо... ;) А и остаје ти увек Косова. ;)
СРБИЈА! :-)
Ma kakvi to bre. :)
Где си евомене, нема те 100 година...
Самхаине брате, риспект! :-)
Нема тебе јеботе, био си банован ваљда?
Па био јебо те ал' вратише ме душмани... ;)
Ја сам почео да радим ко приправник, али не у свом граду. Тако да, због тога, али и због још неких околности, приступ Нету ћу имати само викендом. И тако... Надам се да те више неће бановати, како бих био у прилици да те подерем тамо на оном Фантазију!
Јбг, ја сам заборавио пар пута на тај фантази, па нисам извршио промене. Ал' добио сам те ону прву. ;) Чекам Пекијев фантази за ЛШ, ту има да вас дерем.