Prijava

Što se tiče brisanja postojećih glasova,da bi se ocenjivalood 1-5, zašto se samo ne bi prešlo na novi sistem ocenjivanja,bez da se brišu postojeći glasovi?
Ali čak ni to poenta, moja originalna ideja je da se nađe, bilo koji način,da se definicija koja te stvaro,ali stvarno oduševi dodatno nagradi.
Kada bukvalno osetiš satisfakciju,i prijatan osecaj, kad nekom daš dva glasa.
Može i favorites,može i oglasna tabla gde bi mogao da ostaviš( recimo do dve definicije mesečno) koje su te baš oduševile.
Evo, ovo možda nije loše?
Neka oglasna tabla,tipa genius wall, ili slično lepo ime, gde imaš mogućnost da postaviš link,ili definiciju koja te BAŠ oduševila.A da ne bi bila pretrpana, neka se ograniči da možeš da postaviš 1 maksimalno 2 def.

Samo 2 primera:

http://vukajlija.com/
http://vukajlija.com/definicije/vrh

Njima nije bilo potrebno isticanje da bi bile najbolje.

Te promene oko glasanja mi se ne dopadaju. A "favoriti" su ok, ali ne znam čemu sve te silne inovacije. Neću ja stalno da vam rušim Sneška, ko ti ruši Sneška :), ali opet mi je sve to preterivanje.

Ma nije to rušenje sneška, već, te definicije su tu dosta dugo, i dobre su,naravno,i normalno da su skupile dosta glasova.Što po inerciji,(dok su dobre def.bile boldovane),a delom što su zaista dobre i dugo su tu.
Ali ja govorim o novim definicijama,koje su stvarno dobre.

Pitanje iz prakse: Neka stvarno,ali stvarno vrh dfinicija,koja se pojavi danas. koliko joj treba vremena da se probije na vrh? Znači,može biti stvarno nešto naj...ali će dugo nepravedno čamiti u sredini.

Sad kad si mi pokazala na ovaj način pretrage, mislim da je Oglasna Tabla ili Favorite mogo bolja stvar od dva glasa. Ali i dalje ostajem za predlog, da na Oglasnu Tablu imaš mogućnost da postaviš samo 1-2 def.mesečno.

Kaizen ili Kurd, ko već beše glavni, šta vi mislite?