Можда ју је више виђао отпозади, него спреда. Што је логично. Добра студенткиња, чепуља, увек у првим редовима. А он је онако манијачки шмека из последње клупе. :)
Liječniče da ti kažem nešto. Merilin Monro je rekla: ' Kad muškarac nasmije ženu, može da radi sa njom šta god hoće.'
I ja vazda sa vicom počnem.
Zasmijavaj je.
Merilin Monro je rekla: ' Kad muškarac nasmije ženu, može da radi sa njom šta god hoće.'
Хм... По тој логици, кловнови би били главне баје на овом свету.
Кад мушкарац задовољи жену у кревету, може с њом да ради шта год хоће. Једино је проблем што она прво ту прилику треба да му пружи, а неретко се деси да мушкарац прерано упрска ствар (note the pun).
'Ма да, размишљао је о буљи а није о сисама...ма не не заносиш се уопште.'
Ma vidis da je zaljubljen. Ja kada sam poslednji put (ako ne i zadnji) bio zaljubljen, uopste nisam o toj devojci razmisljao kao o sex objektu. Lozio sam se na to da pricam sa njom, da je mazim...bla bla bla...al' o sexu sam najmanje razmisljao.
Druga je stvar ako mi se neka svidja, u smislu da bi je povalio, tada razmisljam o raznim stvarima koje gore nisu pomenute.
Кад мушкарац задовољи жену у кревету, може с њом да ради шта год хоће. Једино је проблем што она прво ту прилику треба да му пружи, а неретко се деси да мушкарац прерано упрска ствар (note the pun).
Humor se cijeni dosta. I da se desi da prerano uprska, uz šalu neku, biće oprošteno to. Drugi put će već popsrkati umjesto uprskati.
Ma vidis da je zaljubljen. Ja kada sam poslednji put (ako ne i zadnji) bio zaljubljen, uopste nisam o toj devojci razmisljao kao o sex objektu. Lozio sam se na to da pricam sa njom, da je mazim...bla bla bla...al' o sexu sam najmanje razmisljao.
Али, размишљао је о буљи. То ми је некако сексуално.
Humor se cijeni dosta. I da se desi da prerano uprska, uz šalu neku, biće oprošteno to. Drugi put će već popsrkati umjesto uprskati.
Има и ту истине. А шта ако је она неки дркош и уопште се не прима на хумор?
Уосталом, хумор је релативна ствар. Шта ако се она ложи на Стивена Фраја, а овај запне са саутпарковским фазонима? :) Можда се она ложи на Курсаџије. :))
@DonKihot: a sto da je osvaja, ako nece da je jebe? Ako na nju bas gleda samo kao ikonu, moze da je pusti da bude nedodirljiva i da joj se divi; ja kolko vidim, on bi da je pipa.
'Али, размишљао је о буљи. То ми је некако сексуално.'
Sada sam opet procitao njegov post, i video sam to :) Jbg. pogresi covek.
--------------------------------------------------------------------
@ Energija,
Pa to dodje kasnije. Nisam ja rekao da je nece kasnije pipati, al' nije to isto kao kada u diskoteci uhvatis prvu pijanu ribu na koju naletis, pa je odvalis. Bar je meni tako.
Nekako, postoji debela razlika izmedju vodjenja ljubavi i trpanja.
Svodi se na isto, al' opet je debelo razlicito :)
Svakako joj se mora nametnuti nekim humorom, jer je to jedini nacin da joj pridje. Kasnije mora da je postavi ispod sebe, u svakom smislu, i ko zna, mozda je cak i ozeni :D
Уосталом, хумор је релативна ствар. Шта ако се она ложи на Стивена Фраја, а овај запне са саутпарковским фазонима? :) Можда се она ложи на Курсаџије. :))
http://adenny.com/d/10949-3/rotten+teeth.JPG
Ма да, размишљао је о буљи а није о сисама...ма не не заносиш се уопште.
Nego jel ima ona sestru ili cimerku?
Можда ју је више виђао отпозади, него спреда. Што је логично. Добра студенткиња, чепуља, увек у првим редовима. А он је онако манијачки шмека из последње клупе. :)
I koji joj je prosjek? Ide li u bife fakulteta koliko? Koja je ona godina, a koja si ti? Čisto da počneš priču.
pusti joj ovo
http://www.youtube.com/watch?v=kV7v_Zo20SE
Sad bih ti prodao foru, ako si baš uporan, ali javi se na PVT za to ;)
Liječniče da ti kažem nešto. Merilin Monro je rekla: ' Kad muškarac nasmije ženu, može da radi sa njom šta god hoće.'
I ja vazda sa vicom počnem.
Zasmijavaj je.
Merilinka je bila vrlo nasmejana žena.
Хм... По тој логици, кловнови би били главне баје на овом свету.
Merlinka je bila kurva.
Ma imam resenje! Dodirni je, pokazi joj da nije nedodirljiva.
Ima odma' da zapeva:
http://www.youtube.com/watch?v=DuJPc99uXgI
ona to zeli, samo ne zna ;)
'Ма да, размишљао је о буљи а није о сисама...ма не не заносиш се уопште.'
Druga je stvar ako mi se neka svidja, u smislu da bi je povalio, tada razmisljam o raznim stvarima koje gore nisu pomenute.
Али, размишљао је о буљи. То ми је некако сексуално.
@DonKihot: a sto da je osvaja, ako nece da je jebe? Ako na nju bas gleda samo kao ikonu, moze da je pusti da bude nedodirljiva i da joj se divi; ja kolko vidim, on bi da je pipa.
'Али, размишљао је о буљи. То ми је некако сексуално.'
Sada sam opet procitao njegov post, i video sam to :) Jbg. pogresi covek.
@ Energija,
Pa to dodje kasnije. Nisam ja rekao da je nece kasnije pipati, al' nije to isto kao kada u diskoteci uhvatis prvu pijanu ribu na koju naletis, pa je odvalis. Bar je meni tako.
Nekako, postoji debela razlika izmedju vodjenja ljubavi i trpanja.
Svodi se na isto, al' opet je debelo razlicito :)
Svakako joj se mora nametnuti nekim humorom, jer je to jedini nacin da joj pridje. Kasnije mora da je postavi ispod sebe, u svakom smislu, i ko zna, mozda je cak i ozeni :D
E jbg onda :)
Kad prevazidju tu barijeru sa nedodirljivoscu, o'ma vencanje!
Ocu neku funkciju na svadbi, mlogo sam se trudila!