U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Дакле... Превише смо се ограничили на суштину, толико да смо заборавили да бацимо поглед и на форму. Пре него што наставимо препуцавање на осталим темама са насловом "Друштвени паразит или само стереотип", ред је да овде продискутујемо о томе да ли ове две категорије уопште у глобалу постоје, и да наведемо конкретне примере. Ја сам отворио, ви наставите.
Пичко. Малопре ми је иста ствар пала на памет! :)
А, јебига, момци... На неком су кола морала да се поломе, дакле? Да чујем ваша мишљења на ову тему.
Мислиш, као, да ли постоје друштвени паразити? Постоје, наравно.
Е, сад, то што постоје и стереотипи везани за паразите... То је друга прича.
Da li postoje društveni paraziti i stereotipi...
NEeeee! Možda u nekim nerazvijenim zemljama osamnaestog sveta, ali u Srbiji!?
Што би рекао Капетан Риђобради из Црне Гује: " Паа, мишљења су подељена. Сви кажу да постоје, ја кажем да не постоје" :)
Pffffffffffffahahahahahahahaha, dobio sam napad smeha od naslova teme, hahahaaaha! :D :D
Hhahhahahahahhahaha!
Tema je pomalo stereotipna. I dosadna ko parazit. :)))
Kakva je to podela uopste: kako nesto moze biti ili stereotip ili drustveni parazit???
Ако не говоримо о Јеврејима, онда може бити поделе - Јеше су и једно и друго :Д
ЛОЛ тема :Д
Отаку има поенту...
Пало ми је на памет да отворим:
ЈЕВРЕЈИ - Друштвени паразити или само стереотип
:grin:
Pa da završimo u insajderu koliko sutra.
Што каже Келсо из Веселих седамдесетих... "Ова фора никад не застарева" хаха
Stvarno smo malo pretjerali s ovim naslovima tema. Naravno, kad ja otvorim još neku takvu, onda ću "zaboravit" šta sam ovdje napisao ;)
zaposleni u administraciji - drustveni paraziti.