Ко последњи победник 63

1. E rat je čudo.A i moj zavičaj je sad šumetina, tako da sam ja veoma blizak srodnik Đuri hehe.

2. Nebesa!!!
    Ovaj Memedović ako je normalan-onda su svi normalni!A i ta ekipa!

3. Mani ga Mito!Ja sam ga počitovala dok je(kratko vreme,ako ne grešim)izveštavao o konjičkim trkama '90-tih..

4. Bio je i komentator na boks mečevima.Ja sam voleo da ga slušam, milina.

5. E,zbog takvih komentara sam čak išla na hipodrom(pre požara)i kladila se! :)
    Na Lidharsta! :))Duuugo sam posle pratila te "konjičke " emisije.

6. Kaunt Roberto,Kaunt de Ios...to su bila prva uvozna grla,iz MG-racing team-a.. :))

7. Ja znam samo za nju.Čuo sam par puta, dok sam dresirao mačka da nosi poslužavnik.

8. The,ja se sećam samo ovih,jer su bili konstantni pobednici.Ta omica koju pominješ je mlađa,ona je "čedo" nekih od ovih favorita,cenim.

Ja sam pokrivala mačku lavorom,pa gledala kako se "šora" po dvorištu :)
    Al' samo sam jednom to uradila >:))

9. Ahahaha ja sam se zezao, ali ovo je vrh fora!

10. Šta da ti kažem,kreativna od davnina :)
    Sad mi malo žao zbog toga,ali nisam je ugnjavila-živela je kod nas ko bubreg u loju! :)

11. Zecu ćeš sigurno raketu na leđa?

12. Ahahahhhaaaaaaaaaaaaa!!!Jok,more,sad sam fina i mila persona,ne radim tak'e budalesije! :))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.