Ко последњи победник 63

1. Ma to nije neki rad, pustis neku muzikicu, i polako krenes, meni se nekad cini da bih i ulicu mogla da ocistim samo kad krenem... :)

2. U pravetu si,ali ja moram da slušam crtiće koji arlauču sa tv-a,a i godine me stigle,heheheee :)))

3. Ej, crtaci su kul, vracaju u detinjstvo i uvek shvatis koliko se menjas kad nanovo gledas jedan isti crtac iz godine u godinu, uvek ih drugacije shvatas. :)
    Evo ti jedna pesma na poklon.
    http://www.youtube.com/watch?v=Rf2eSSUYYQI

4. Evo me...jeste me se uzeleli?:D

5. E,hvaaala Pufnice :))
    Ja slušala "Haustor" još u petom-šestom osnovne,tada je bilo sramota da se kaže da neko sluša narodnjake..eto kako se vremena menjaju!
    A postojala je i jedna od kultnih muzičkih emisija za sladokusce-"Hit meseca",vodila je Duca Marković.Tako da si od malena bio upućen na dobru muziku :)

6. Pozz,Cakana :)))Gde si nam ti? ;))

7. Meni je Rundek savrsen, njime lecim tugu, proslavljam srecu, ma sve! :))
    Sad je hit ili slusati rok ili narodnjake, zavisi u kom si drustvu.

8. Gogo?! Pa je l' ovo po pravilima? Tri posta za redom? Aloooo! :D

9. A,šta da se radi :)
    Mene sin zavitlava kad na tv-u nađe neke narodnjanjanjake,pa pusti..obožava da gleda moju reakciju,valja se od smeha :))

10. Ja omlatim pa slusam oboje.:)

Ja evo malo po grobljima.:D

11. Remo,š'a se buniš? :))

12. Ja slusam svasta (tu podrazumevam rok, punk, jazz...), ali volim i tamburase u kafani... :)

13. Joj, ali kad mi Tomu oplete onaj u Hramu...! :)

14. Kako sta se bunim, pa ja ocu da pobedim! :D

15. Pa i ja,samo ne onaj pop-festivalski žanr i ove narodjake ...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.