Ко последњи победник 63

1. Ma to nije neki rad, pustis neku muzikicu, i polako krenes, meni se nekad cini da bih i ulicu mogla da ocistim samo kad krenem... :)

2. U pravetu si,ali ja moram da slušam crtiće koji arlauču sa tv-a,a i godine me stigle,heheheee :)))

3. Ej, crtaci su kul, vracaju u detinjstvo i uvek shvatis koliko se menjas kad nanovo gledas jedan isti crtac iz godine u godinu, uvek ih drugacije shvatas. :)
    Evo ti jedna pesma na poklon.
    http://www.youtube.com/watch?v=Rf2eSSUYYQI

4. Evo me...jeste me se uzeleli?:D

5. E,hvaaala Pufnice :))
    Ja slušala "Haustor" još u petom-šestom osnovne,tada je bilo sramota da se kaže da neko sluša narodnjake..eto kako se vremena menjaju!
    A postojala je i jedna od kultnih muzičkih emisija za sladokusce-"Hit meseca",vodila je Duca Marković.Tako da si od malena bio upućen na dobru muziku :)

6. Pozz,Cakana :)))Gde si nam ti? ;))

7. Meni je Rundek savrsen, njime lecim tugu, proslavljam srecu, ma sve! :))
    Sad je hit ili slusati rok ili narodnjake, zavisi u kom si drustvu.

8. Gogo?! Pa je l' ovo po pravilima? Tri posta za redom? Aloooo! :D

9. A,šta da se radi :)
    Mene sin zavitlava kad na tv-u nađe neke narodnjanjanjake,pa pusti..obožava da gleda moju reakciju,valja se od smeha :))

10. Ja omlatim pa slusam oboje.:)

Ja evo malo po grobljima.:D

11. Remo,š'a se buniš? :))

12. Ja slusam svasta (tu podrazumevam rok, punk, jazz...), ali volim i tamburase u kafani... :)

13. Joj, ali kad mi Tomu oplete onaj u Hramu...! :)

14. Kako sta se bunim, pa ja ocu da pobedim! :D

15. Pa i ja,samo ne onaj pop-festivalski žanr i ove narodjake ...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.