Ко последњи победник 63

1. Ма мп3 и шта ће ти телефон. :))
    Ја свој као да немам. Служи ми као аларм и као мп3. :)

2. Muzicka nokia, kao mp3 plejer, pa je zato super.
    Volim ga mnogo, zato mi zao da ga menjam.
    Meni i kartica blokirana. :D

3. Hehehe zamisli ja pre jedno mesec dana išao u Hrvatsku na selo i spakujem čak i grickalicu, a zaboravim slušalice na stolu u sobi.I to tek skontam na granici.

4. Ја без слушалица нигде, служе ми да игноришем народ око себе. :)
    Ја никад немам на рачуну, ако допуним позовем неког и потрошим одмах и онда после ми буде мрско поново допуњавати. :)

5. "Ја без слушалица нигде, служе ми да игноришем народ око себе. :)" To! Ni do trafike bez njih. :)
    Meni je na racun, izgubili smo negde jedan racun, danas tata platio, valjda ce mi pustiti uskoro. Vec dva meseca bez kredita. :)

6. Ajoj pa ja onda da te lovim po Beogradu hahahaha!Ma idi begaj.

7. Нигде без слушалица, ауу а тек у школи. Оне су ми спас. :)
    Код мене брат има неке 3 картице, више не знам на који број да га зовем. Један је као на преплату, а остали оно класика. :)

8. Hahah, ne, ja uvek stizem na dogovoreno mesto na vreme. :)

9. Alo moj ćale je najjači, ostavi telefon u firmi i onda ga ja vozim da uzme.

10. U skoli su mislili da su mi slusalice srasle sa usima. :)
    Heh, meni bato isto na racun, ali on placa redovno, pa se grebem o njega. :)

11. Мој ћале је најјачи лик је бацио телефон са 5 спрата само зато што се ни брат ни ја нисмо јављали на свој. :))
    Ја сам редовна са рачунима он никад. :)

12. Hahah, mom tati redovno upada telefon u reku kad ide na pecanje i uvek ostane citav. :)

13. Ма лик је уништио телефона више него ја. :)
    Сад ми није јасно шта ће ми телефон уопште. :)

14. Daj ga meni, ja cu ga trampim za gajbu piva! :D

15. U tri sahata!Još malo i idem da se drogiram.

16. Хххх дај и нама мало дроге. :))
    Може, чим те видим трампа пада. :)

17. Droga? Kakva?
    Jupiii, sad sam kul, imam dva fona! :D

18. Ma idemo da dovršimo farbanje ograde na terasi.Znaš nitro boje, razređivač i to.

19. Uuu, ja sam crtala nesto sprejem po sobi, posle toga sam se smejala sat vremena. :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.