Ко последњи победник 63

1. Ма мп3 и шта ће ти телефон. :))
    Ја свој као да немам. Служи ми као аларм и као мп3. :)

2. Muzicka nokia, kao mp3 plejer, pa je zato super.
    Volim ga mnogo, zato mi zao da ga menjam.
    Meni i kartica blokirana. :D

3. Hehehe zamisli ja pre jedno mesec dana išao u Hrvatsku na selo i spakujem čak i grickalicu, a zaboravim slušalice na stolu u sobi.I to tek skontam na granici.

4. Ја без слушалица нигде, служе ми да игноришем народ око себе. :)
    Ја никад немам на рачуну, ако допуним позовем неког и потрошим одмах и онда после ми буде мрско поново допуњавати. :)

5. "Ја без слушалица нигде, служе ми да игноришем народ око себе. :)" To! Ni do trafike bez njih. :)
    Meni je na racun, izgubili smo negde jedan racun, danas tata platio, valjda ce mi pustiti uskoro. Vec dva meseca bez kredita. :)

6. Ajoj pa ja onda da te lovim po Beogradu hahahaha!Ma idi begaj.

7. Нигде без слушалица, ауу а тек у школи. Оне су ми спас. :)
    Код мене брат има неке 3 картице, више не знам на који број да га зовем. Један је као на преплату, а остали оно класика. :)

8. Hahah, ne, ja uvek stizem na dogovoreno mesto na vreme. :)

9. Alo moj ćale je najjači, ostavi telefon u firmi i onda ga ja vozim da uzme.

10. U skoli su mislili da su mi slusalice srasle sa usima. :)
    Heh, meni bato isto na racun, ali on placa redovno, pa se grebem o njega. :)

11. Мој ћале је најјачи лик је бацио телефон са 5 спрата само зато што се ни брат ни ја нисмо јављали на свој. :))
    Ја сам редовна са рачунима он никад. :)

12. Hahah, mom tati redovno upada telefon u reku kad ide na pecanje i uvek ostane citav. :)

13. Ма лик је уништио телефона више него ја. :)
    Сад ми није јасно шта ће ми телефон уопште. :)

14. Daj ga meni, ja cu ga trampim za gajbu piva! :D

15. U tri sahata!Još malo i idem da se drogiram.

16. Хххх дај и нама мало дроге. :))
    Може, чим те видим трампа пада. :)

17. Droga? Kakva?
    Jupiii, sad sam kul, imam dva fona! :D

18. Ma idemo da dovršimo farbanje ograde na terasi.Znaš nitro boje, razređivač i to.

19. Uuu, ja sam crtala nesto sprejem po sobi, posle toga sam se smejala sat vremena. :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.