Ко последњи победник 63

1. Лепо да ни шпица из Срећних људи не може да га усере!

2. Jutro Peki, jutro Urose... :)

3. Јутро Пуфно :)
    Ако постане обичај да се на теми свако свакоме јави неће на добро да изађе
    :)))

4. Ali lepo je kad ustanem i svima pozelim dobro jutro, nekako mi bude lepsi dan. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=-0AkMPAQ-h0&feature=related
    Evo, za dobro jutro i pesma! :)

5. Волим људе пуне оптимизма :)
    Подсећају ме на неку серију...

6. Zdravo dobri ljudi dobre volje. :)))

7. Pa shvatis na kraju da ako ne nadjes nesto sto ce da te nasmeje svaki dan niko drugi nece. :) Svi gledaju samo sebe.
    Jutro r00... :)

8. То је тачно. Ја се смејем такође, само скроз другачијим стварима него раније :))

9. Pa porastao si. ;)
    Ja se i dalje smejem crtacima, deci, sitnicama koje niko ne primeti, kad mi neko pozeli dobro jutro, ma sasvim obicnim stvarima... :)

10. И ја свему томе, само на другачији начин :))
    Слабо гледам цртаће али волим да их препричавам :)

11. Svako ima svoj nacin gledanja na svet... :)
    Crtaci su nesto sto bih preporucila svim mrgudima ovoga sveta! :)

12. Па да намргоде и цртани
    :))

13. Crtaci razoruzavaju svaku osobu, jer asociraju na detinjstvo. :)

14. Очито ниси упознала пар људи хахахахаха

15. Heh, pa trudim se da oko mene budu nasmejani ljudi jer me tuzni i mrgudi uvlace u depresiju...

16. Добар дан. Ја сам дошла мало да вас обиђем па да идем на грађанско....;)

17. E Mici, dobar dan! :)
    Srecno u skolici, nemoj da budes stroga prema prvacima. :))

18. Uredno se pohađaju časovi! To mi se sviđa! :))

19. Dobar dan.

Kakve su ovo emo defke danas, šta se događa?

20. 'Bar dan elektro...
    Nemam pojma o cemu pricas, ja nisam odavle. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.