Ко последњи победник 63

1. Cips!? Ja volem cips! :D
    Pranje sudova je super, brisanje prasine nije super. :)

2. Ništa osim čipsa nije super!
    Dole kućni i vankućni poslovi! :/

3. Одо, ај ћао
    :)

4. Gogo, ako odes i ti dobicu gadne tripove da smaram! :D

5. Не смараш него сам морао да одем још пре 10 минута а још сам ту
    :))

6. Ehehehe,ja čekam da mi počnu časovi uskoro,tako da nemo' se bojiš kad odilazim odavdi :)))

7. Dobro, razumela sam. Sve mi je jasno. Odoh da placem pod stolom. :P
    Ma gde bre da idete, sad ce Simpsonovi! :)

8. Kakvi bre Simpsonovi? :)
    Di,mori?

9. Pa na Avali valjda. Koliko ja znam pocinju u pola sedam. :)

10. E,bem ti meni časovi od sedam!!Grrr!!

11. Pff, gledala sam ovu epizodu. -.-
    A sta predajes, ili sta ucis, Gogo? :)

12. Pa,nemački-osnovcima.To mi dođe vanredna aktivnost :))
    Inače sam prosvetar,kao i svi u mojoj porodici,nastavnik likovnog,ali splet okolnosti doveo da radim na drugom mestu,a nemački privatno podučavam :)

13. Uuu, kul, je l' tezak nemacki?
    Ja povremeno drzim casove engleskog klincima iz kraja. :)
    Likovnooo, moj omiljeni predmet. Bila sam zaljubljena u nastavnika likovnog u osnovnoj. :D

14. Skroz je drugačiji od engleskog,ima par sličnosti,ali je uredan,sve se zna šta i kako,kao kod Nemaca..:)
    sad opet nešto menjaju,dodaju oduzimaju,ubacuju sleng i engleske reči..
    A moj nastavnik likovnog u Osnivnoj je bio strah i trepet,kao i u srednjoj..mada sam ja oduvek znala šta će biti moj poziv u životu ;)))

15. Meni je engleski super, a nemacki mi je malo hladan, ne verujem da bih mogla da se snadjem. :)
    Moj nastavnik je bio savrsen, naterao me da idem na likovnu sekciju, zbog njega sam zavolela crtanje. Mada mi je fotografija lepsa... :)

16. Eee,ja sam svog profesora morala bukvalno za rukav da vučem da bismo održali sekciju,jurila drugare da nam poziraju,čak nam je i profa bio model,a bilo nas troje u sekciji..ipak sam bila u matematičkoj gimnaziji...
    A što sam uradila njegov (profin) portret ugljenom,ni on nije mogao da zucne(jer je uvek nešto zakerao) :))

Inače,portrete i mrtvu prirodu najviše volim kao motive :))

ED:Moram didem,nastavimo sledeći put ovaj razgovor,baš mi prija,ok? :))
    Pozz,Pufnice :))

17. Heh, meni je krivo sto sam likovno imala samo u prvoj godini, posle toga sam sama crtkala kuci, sad sam se olenjila, mislim da sam zaboravila kako se to radi...
    Dolazim kod tebe da mi nacrtas jedan portret! :))
    Pozzz Gogo... :)

18. Jugoslavioooooooo, Jugoslavioooooooooo.....

19. ..budi ovog leta prvakom celog sveta Jugoslaviiijoooooooo

900 pobjednik!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.