Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja sam dobio prošli put.
čestitam again :-))
E nes' vise,ja kad ti kazem.:)
Ja nikada nisam pobedio.
Samo se ti nadaj.
20:20...neko misli na mene.:)
Dosadno li je...
fala što ste kolegijalni
Ko li misli na mene da mi je znati...
Pa ja Pufno...pošto mi dođeš jednu rakiju.
Ja sam rekla na mene.:P
možda..Tufna :-)))?????
Njah, pa ne mislis na mene onda nego na rakiju...
Ma to ti je isto.
Aj sad razlaz,dosta ste bili.
Zanimljivo...
"Najbolja rakija koju sam probao u životu je rakija od lubenice! Proizvodi je jedan gospodin iz Beograda, ali ne dozvoljava da mu se spominje ime pošto ima ekskluzivni ugovor sa Ĺ vajcarcima i tu rakiju ne prodaje ovde. Petnaest hiljada flaša godišnje isporučuje u Ĺ vajcarsku i to je odličan biznis. Od toga za sebe može da zadrži samo 200 boca. I ako hoćete da probate, ne daje vam rakiju u flaši, nego morate doneti svoju bocu da vam prespe jer, po ugovoru, mora prodavati Ĺ vajcarcima prazne flaše. Ta rakija ima ukus kao da jedete lubenicu, a pritom "vata". I to jako, ima više od 50 stepeni."
Evo ti sa jednog foruma o rakiji.
Drunk girls.
Ja i dalje ne verujem u to dok ne probam.
Pa moze da se nadje to, samo da se malo snadjem i idemo da probamo.
ćao svima vozdrica,čičkovo ulje kosica! :-)))