Ко последњи победник 63

1. I da, ima li komentara na avatar? :D

2. Хахаха баш ти је јак овај аватар. :)

3. Svaki dan novi avatar. :)

4. Јој Стаклена и твој је одличан. :))

5. Hehehe, dobar je. :)
    Starlight, znaš iz kog je filma moj? :D Ćuti, staklena.

6. Hvala Zvezdana. :)

7. E, a pazi foru. Kad sam ušao da vidim tvoj avatar, staklena, baš sam se presvlačio, hahaha. :D

8. Слатко од снова? :)

9. То због Драгане Мирковић ставио? :)

10. Af kors. :) Pa da nije ona glumila, niko se ovog filma ne bi ni sećao...

11. starlight
    pre 4 minuta

Слатко од снова? :)

Слатко од џема :)

12. Шта је Елек, мора да се штреба, немаш времена? :)

13. Слатко од дуња? :)
    Где си бре Пеђа? :)

Верујем, а ти њу баш готивиш? :))

14. E, film je trebao da se zove Fabrika snova, ali je Vanja Bulić dao to drugo ime i 'ladno pristali da se ipak tako film zove. o.O

15. Ma jok Peđa, gladan sam, idem da žderem.A i navaren sam od farbe njahaha.

16. Ево ме Звездана, у Белом граду, после дуго, дуго времена :)

17. Peđa, neki hapening da organizujemo pod hitno!

C-ya posle!

18. Договорето, сад сам ту :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.