Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Petak na subotu :)
Je l' voliš nedelju? :)
Onako...
Stoni fudbal ili stoni tenis?
Stoni fudbal.
Koji telefon imaš?
Ako baš moram da biram, neka bude stoni tenis...
Na koga kažu da ličiš?
Jedino mi je brat moje drugarice rekao da licim na njenog ortaka iz NSa.
Na koga kažu da ličiš?
Nokia, XpressMusic (mnogi je imaju)
Kažu na babu :))
Da li se češljaš?
jes
koJA je najcudnoija stvar kojom si otvorio/la pivo
Klupa:))
Je l' nosis kisobran kad pada kisa?
Retko. Radje kapuljacu ili nista...
Da li imas instaliran linux na kompu?
Jeees.
Da li si jeo/la pohovani sladoled nekad?
Nisam jos uvek.
Je l' valja?
Uffffff, po ceo dan da jedeš, ako si sladokusac, naravno :)
Brutalno je.
A pohovane banane?
Ne.
Je l' ima nesto da nisi pohovala? :)
Ima verovatno, al ne mogu da se setim :)
A pohovane jabuke? Ili ti, jabuke u šlafroku :)
Ne. Jeo sam samo pohovanu piletinu i pohovan kackavalj i pohovane tikvice :)
Je l' si ti jela pecen krompir s kestenjem?
Ne :) zeznuo si me sad :)
Jel si ti jeo pohovanu piletinu u paradajz sosu sa ananasom? :)
E to jesam, kod Kineza... To najviše volim! :) To sam čak jednom jeo i u Dva štapića :P
Štrand ili Ada?
Aaaaaa :) Dva štapića, moj omiljeni :)))) Tamo ja jedem te pohovane zajebancije :)
Štrand, pošto sam na Adi bila samo jednom kad sam bila mala, a na Štrandu sam odrasla :)
Isto pitanje.
Ada, skro isti razlog.
Šta ćeš biti kad porasteš?
Kuvar, poslastičar. Ako Bog da, pravnik ili inspektor :)
Isto pitanje.