Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 13

1. Морам, руке ми буду у катастрофалном стању.

Субјективно, кад лепше изгледаш, зими или лети?

2. Zimi jer ne volim da se suncam pa mi je nekako neprijatno sto sam toliko bela. Prezicnije, volim ja da se suncam, ali tesko crnim, a lako gorim. :)

Sangrija na obali mora ili vino kraj kamina?

3. Ни једно пиће ми није превише по укусу,а локације су ми ок. Пустио бих даму да одабере, не волим неизвесност.
    :))

Исто питање.

4. Jedan helikopter bi resio nedoumicu. :))
    I jedno i drugo. Mada vise volim vino nego sangriju. :)

Koji grad u severnoj Evropi bi voleo da posetis?

5. Berlin, mada je to možda po nekima i centrala. Volela bih i norveške fjordove.

Isto pitanje.

6. Не неки конкретно, волео бих да обиђем Скандинавију онако сеоским путевима да видим како је заиста тамо.

Да ли би волела да посетиш Индију?

7. Nista posebno, Azija me ne privlaci. Ko zna, mozda nekada i hoce...

Prvi put si u nekom gradu, i treba da krenes u obilazak, gde prvo odlazis?

8. Прво на места која су заиста симбол града, места која и бабе препознају. Онда да видим како људи тамо живе, неки обичан крај.

Исто питање.

9. Setam samo, besciljno (naravno, vodim racuna da se ne izgubim:)) jer zelim da osetim atmosferu mesta, da posmatram ljude...

Da li bi ti vise bilo zao da izgubis fotoaparat ili suvenire sa tog putovanja?

10. P: За коју боју сматраш да ти најлепше стоји?

O: plavu i sivu...xDD

koja ti je omiljena cokolada?

11. Нема обичај да купујем сувенире, углавном купим нешто и поклоним. Тако да, апарат...
    Кранч можда... Не волим чоколаде толико.
    И откуд то питање/одговор,читаш целу тему? :)))

Да ли пуно фотографишеш?

12. Nemam vise aparat, izgubila sam ga! I to je prva naredna malo veca investicija koju planiram. Obozavam. Za ono kratko vreme kada sam ga imala, napravila sam bezbroj fotografija! Zao mi je nekih koje su ostale u njemu... :((

Da li brzo hodas?

13. По потреби, генерално не.
    Малер...

Да поновим једно питање.
    Да ли ти се деси да неког упознаш и да упркос позитивном мишљењу о тој особи, оцениш да никад не би могла да се дружиш са том особом?

14. Naravno. Pozitivno misljenje nije samo po sebi dovoljno. U tom slucaju, to znaci samo postovanje. Za druzenje je potrebno jos nekih okolnosti.

Isto.

15. Да. Деси се да за неку особу мислим да је супер занимљива али и да ми је неподношљива :)))

Шта те иритира код супротног пола?

16. Svako uopstavanje, odvajanje mog pola od moje licnosti i posmatranje mene kroz tu prizmu, foliranje jednom recju. :))

Sta te iritira kod drugih muskaraca?

17. Занимљиво питање хахах :))
    Нисам о томе размишљао, као што си рекла, кад ме неко нервира нема то везе са полом него са личношћу. Рецимо да се смарам кад коментаришемо неку девојку јер оно што се мени свиђа није толико заступљено у разговорима те врсте :)

Да ли те деца готиве?

18. Da! Sada sam pocela i da se navikavam na to. :)
    To mi je potpuna misterija, ali kada me ugledaju, hoce sa mnom da se igraju.
    Reklo bi se da ne delujem kao autoritet. :))

Da li imas nekog prijatelja koji je mnogo stariji od tebe?

19. Хм, имам али није то толико јако пријатељство.
    Нисам те разумео, мислиш да не делујеш као ауторитет зато што те деца воле?

Омиљена очајна домаћица?

20. Deca se ne igraju sa onima koji se postavljaju prema njima strogo, kao odrasli. Mislim da je to zato. U stvari, ja njih dozivljavam kao male ljude, ako shvatas na sta mislim. Razgovaram sa njima kao sa sebi ravnim.
    Suzan i ona crvenokosa, ne mogu da se setim kako se zove...

Da li bi pre isao na kosidbu ili u branje pecuraka?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.