Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 13

1. Na plavu.

Zasto je zavist predstavljena zelenom bojom?

2. Неко је изјавио "Овај је позелено од зависти" и тако је остало.

Кад би купила змију, какво име би јој дала?

3. Beti!

Kakvom bi bojom predstavio laz?

4. Не знам...
    Светлозеленом...

Коју глумицу би одабрала да те глуми на филму?

5. Natali Portman.

Koji film bi voleo da si ti rezirao?

6. Ko to tamo peva.
    Kada si dobio internet?

7. Од сумрака до свитања. Прво ми је пало на памет, а сигурно није једини.
    Мислим 2002.

Реци ти мени, постоји ли нека позната фаца са којом би волела да изађеш у зезање? Да те поведу као део екипе у хаос и лом :)
    Ово питање и иначе често постављам људима ...

8. Sve vreme razmisljam i tesko mi je da se odlucim. Niko mi ne deluje bas odgovarajuce... Mozda Dzoni Dep jer mi deluje normalno u onom smislu koji bi meni delovao normalno. Imam utisak da ima i dobru ekipu. I Vanesa mi deluje isto tako. :)

Isto pitanje.

9. Тарантино и Роберт Родригез! Не усуђејем се ни да напишем како замишљам ту лудницу! Мислим могу ал' нећу. По могућству да одемо на свирку Тита и Тарантуле :)))

Шта слушаш тренутно?

10. Ne znam ja tacno kako se oni zezaju. I mislim da mi ne bi prijalo uvek na isti nacin.

Mejdene, ceo dan uglavnom Ran tu d hil. :)

Na ciju bi muzicku karijeru voleo da podseca tvoja?

11. На Клептонову, Ерик је иако велика звезда доста повучен и воли да буде пратећи музичар. Ја сам сличан, не волим да сам у центру пажње.
    Ја имам нешто заједничко и са Родригезом и са Тарантином, па не сумњам да би било на нивоу.

Исто питање. Јеси ли размишљала о томе?

12. Nisam razmisljala. Trebalo bi da razmisljam o pevacicama, a sve mi deluju ili tragicno ili dosadno. Ili i jedno i drugo. :)
    Vanesa! I glumica i pevacica, i ne moze se reci da nema neku originalnost. Bez obzira na glasovne mogucnosti. Pristojno. :)

Koji bi glumac bio?

13. Депардје.

Глумица?

14. Ne znam,ne želim da budem neka glumica.

Je l' smem sa vama?

15. Greta Garbo, Izabel Adjani ili Natali Portman.
    Valjda smes! :)))

Bacas li petarade za Novu godinu?

16. Ne.
    Da li si kockar?

17. Комерцијална бори се! :))
    Ретко бацам. Како кад...
    Не, чак су ми и кладионице жњ...

Омиљена сцена из филма?

18. Toliko ih je...
    Iz Americke lepote, ona kesa na vetru, iz Leptira, kada onaj sto ima lepru nudi cigaru Stiv Mek Kvinu i ovaj je uzima...

Volis li Caplina?

19. Carlija Caplina?
    Da.
    Sta mislis o filmovima tipa Twilight (inace ih se gnusam)

20. Sve najgore! :)

Zasto si promenio avatar?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.