Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pojma nemam. I sada imam utisak da sam pokvarila dobro pitanje ovim odgovorom. :)
U svakom slucaju, ne volim da razmisljam na takav nacin, a i nisam nikada bila u toj dilemi.
Cime bi vas partner odusevio?
Konstantim normalnim ponašanjem bez glupih ispada. Tužno, ali jako istinito. :)
Imaš li "svoju čašu" iz koje samo ti piješ? Opiši je.
Kao neki crno beli strip sa nekom ovcom koja mirise cvece. To je solja, i nisam do sada ni primecivala da mi je omiljena. :))
Inace, spava mi se. Pa odoh... Laku noc. :)
Imas li ti neku takvu casu?
Imam neku kriglicu, providna je, sa nekim narandžastim i crvenim pravougaonikom. Simpatičan mi oblik. :)
Više voliš veliki ili manji jastuk za spavanje? Visok ili nizak? Ili gomilu jastučića?
Nizak, a dosta jastucica okolo.
Jesi li zimogrozljiva?
Nisam, uopste.
Spavas u carapama?
Ne. Ako mi nekad bude previše hladno (reeetko kad), obujem ih, ali ih obavezno nesvesno skinem u toku noći. Smetaju mi.
Piješ cedevitu?
Ne. Nisam skoro...
Drobis plazmu u mleko?
Daaaaaaaaaaa :)
Voliš da pišeš pisma?
Poslednje pismo sam napisala pre 2 godine, meni je to mnogo lepo, ali eto, takvo je vreme, pisma se baš retko pišu...
Omiljeno letovanje?
Kušadasi, ovo leto.
Najdraže zimovanje?
Zlatibor - studentsko odmaraliste Ratko Mitrovic... Bilo koje od 3-4 komada :)
Recept za dobar provod?
Da se nismo sreli možda ove zime tamo? :)
Dobro društvo, dobro piće i prijatna atmosfera!
Recept za ubijanje želje za životom?
Je l'? Ja sam bio u nekoj smeni npr od 6-16 marta.
hm... ne znam taj recept. prosledjujem pitanje.
Recept za ubijanje želje za životom?
Smena 14-24. februar ovde. :)
A recept...pa, čitanje novih definicija večeras. Sve mlade, nadahnute nade. Lako dajem +, a večeras sam možda plusirala 6-7 od 50ak pročitanih. Sramota.
Jeste li bančili u Burencetu? :D
Kako da ne! :)
Je l' ste se sankali?
Jesmo malo, nego sam bila sva fina i svilena, pa nisam previše, a bilo je snega dosta. :) Organizovali smo "izlete" do Užica, Kadinjače i Višegrada. Imali i dobru ekipu za rakijanje. Bilo sjajno. :)
Omiljena rakija? :)
Dunja... Medovaca... Ne mogu da se odlucim.
Cokoladna ili vocna torta?
Voćna. Ali volim i čokoladne. Stoka. :)
Roštilj ili pečenje?
Pecenje. Ali volim i rostilj. Stoko :)
Hiljadu dinara ili sto evra? :D