Najsmešniji nick

1. Ko po vašem mišljenju na Vuki ima najsmešniji nick? Ili koji je najsmešniji nick koji ste videli bilo gde?

Za mene su mara munja, jaBRE i Патофњар Нигга bez konkurencije. :)))

2. Има већ слична тема.

Ја сам се клиберио кад сам видео надимак Сунцокретен на Конквизтадору, а видим има га и овде.

3. Meni je onaj "Culle.haha" nekako simpatičan,čuj "haha". :))

4. I meni.... i još : talentovano_glup

5. genije_al_za_malo
    http://vukajlija.com/recnik/autori/4485
    Dоduše "popio" je ban, ali nije zbog nesmešnog nicka.

6. Culle.haha, Sumporbrate i Oblakmatori. Kod prvog je smeh glavna asocijacija, a ostala dvojica su sastavili nickove iz dva pojma koji nemaju veze jedan sa drugim, ali im je "kombinacija" u svakom slučaju otkačena i dobra.

7. 1. Suncokreten - ovaj dodatak en je dao šmeka niku
    2. nadrkani_golub - zamišljam goluba koji mršti facu i probija se među ljude u Knez Mihajlovoj
    3. zapishan_zumbul - zamišljam neki ucveljeni zumbul
    4. Surovi - jednostavno sam se pocepao od smeha
    5. blackhole - podseća me na crnu rupu u nekom tamo smislu

8. Сурови, убедљиво.

9. Meni je onaj "Culle.haha" nekako simpatičan,čuj "haha". :))

To HAHA je zato što je čitao defke dok nije bio registrovan i bio mu je smiješan sajt :)

Meni, što reče dobra loša zla, najsmješniji mi je gospodžo-zgaziš-me

10. Jebo te ja sam ovde pisao... kako nema mog posta! Najsmesniji je Fur'oKacketNaopacke!

11. poznajem jednog Novicu u BG... sa Žabljaka poreklom...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.