Najsmešniji nick

1. Ko po vašem mišljenju na Vuki ima najsmešniji nick? Ili koji je najsmešniji nick koji ste videli bilo gde?

Za mene su mara munja, jaBRE i Патофњар Нигга bez konkurencije. :)))

2. Има већ слична тема.

Ја сам се клиберио кад сам видео надимак Сунцокретен на Конквизтадору, а видим има га и овде.

3. Meni je onaj "Culle.haha" nekako simpatičan,čuj "haha". :))

4. I meni.... i još : talentovano_glup

5. genije_al_za_malo
    http://vukajlija.com/recnik/autori/4485
    Dоduše "popio" je ban, ali nije zbog nesmešnog nicka.

6. Culle.haha, Sumporbrate i Oblakmatori. Kod prvog je smeh glavna asocijacija, a ostala dvojica su sastavili nickove iz dva pojma koji nemaju veze jedan sa drugim, ali im je "kombinacija" u svakom slučaju otkačena i dobra.

7. 1. Suncokreten - ovaj dodatak en je dao šmeka niku
    2. nadrkani_golub - zamišljam goluba koji mršti facu i probija se među ljude u Knez Mihajlovoj
    3. zapishan_zumbul - zamišljam neki ucveljeni zumbul
    4. Surovi - jednostavno sam se pocepao od smeha
    5. blackhole - podseća me na crnu rupu u nekom tamo smislu

8. Сурови, убедљиво.

9. Meni je onaj "Culle.haha" nekako simpatičan,čuj "haha". :))

To HAHA je zato što je čitao defke dok nije bio registrovan i bio mu je smiješan sajt :)

Meni, što reče dobra loša zla, najsmješniji mi je gospodžo-zgaziš-me

10. Jebo te ja sam ovde pisao... kako nema mog posta! Najsmesniji je Fur'oKacketNaopacke!

11. poznajem jednog Novicu u BG... sa Žabljaka poreklom...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.