Ко последњи победник 64

1. Е сад јесмо!

2. Čujem, čujem... :)

3. Срле одо, ај чујемо се, мада сам испланирао да још вечерас свратим па да оставим сајт неко време.
    Ћао
    :))

4. Nije ti to loša ideja, valja učiti... Kuckamo se, mah mah!

5. Dont kraj for mi Ardzentinaaa...

6. Ništa od učenja danas, počeli su d'udaraju bubnjeve... :(

7. Ja nista ne cujem... To je kosarka bila?

8. Izgleda, tako kažu. Ne gledam tv, a kamoli sport. Oh well, idem do čitaonice po knjige, ništa od ovoga. :|

9. Ni ja ne gledam. Moram i ja ici, imam ispit sutra, a mozda cu i ispit' nesto. Sutra.

10. Dobro vece dobri ljudi! :)

11. Dobro ti i bilo! :)

12. Sta se radi kod vas? :)

13. Ne moraš mi persirati, nisam baš toliko matora. :) Evo slušam Kal sa prozora, sviraju u dvorištu, a mene mrzi da idem dole da slušam.
    Šta ti radiš?

14. Kal!? Pa sto ne zoves!?
    Lepo mi da persiram, ali ako zahtevas necu. :)
    Evo smaram se, slusam jednu pesmu vec 15-i put.

15. Jedi persun. To je zdravo.

ZDRAVO!!!

16. Helou Star! :)
    Sta se radi?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.