Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Evo, ladim nogare junačke. Mrsko mi čarape da navučem. Smišljam defku, a inspiracije nemam. xD
Ja sam malopre imala temu defke al sam zaboravila.I sad hocu ziva da se pojedem.:/
Ja sam preksinoć imala ideju, al' eto ti sad...
Mada i lose je vreme za defku.
Ajmo, Cakana, inspiriši me. Daj ideju neku! xD
Ma i kad bih je imala za sigurno je nebih podelila sa tobom.:D
Salim se...
Istrosio mi se rezervoar za defke,doterala do 23 i gotovo.:)
Storm, možeš definisati zube obrasle mahovinom. :) Imam tu ideju već neko vreme, ali nedovoljno inspiracije da je pretvorim u nešto baš kvalitetno. :)
U sto mi pade ideja,samo da proverim dal je neko vec definisao.
Ako nije,eto sutra defke.:)
P.S.Nije ova Staklenina.:)
Nema veze i da jeste, ne bih je ovde postavila da mi smeta da je neko iskoristi. :)
Nije tvoja ozbiljno.Palo mi nesto slicno na pamet,isto ima otorinolaringologije.:)
Ahahahahhaa, drago mi je da sam te inspirisala! :D
Jao, kako sam se fenomenalno našminkala, pa ja sam genije! Bez lažne skromnosti. :) Ove senke su zakon!
Zubi, zubi... Ma, izbacila sam nešto, al' mi se ne sviđa mnogo. xD Al' bar da olakšam dušu. :D
Videh u Danas.:)
Joj ja to kad sam sama kuci,povadim neke stare senke,jos sto je moja mama koristila.A njima istekao rok,pa mi zapeknu oci...:))
Cakana, isti slučaj. Bokte mazo, našta ličim posle skidaja svega toga. Crvenim se kao aždajin dah.
Ih, ja sam kao svraka po tom pitanju, sve pare spiskam na kozmetiku i samo dovlačim..a šta ću kad volim! I nikad mi nije dosta, i uvek mi nešto fali. :(
А ви се још бавите овом глупом игром?
ЊЊЊЊИИИИИИИИИИ
Alo, njištavac, idi u svoj pesak!
A znas kad mi padne na pamet da stavim kreon na usta,i zacrnim cela usta.
Ccc...ja mislim da ruznija ne mogu biti nego tad.:)
Ma nije ovo igra radi igre, već lepo ćaskamo. :)
Kreon na usta? Hmmmm... Fuj. xD