Ко последњи победник 64

1. Evo, ladim nogare junačke. Mrsko mi čarape da navučem. Smišljam defku, a inspiracije nemam. xD

2. Ja sam malopre imala temu defke al sam zaboravila.I sad hocu ziva da se pojedem.:/

3. Ja sam preksinoć imala ideju, al' eto ti sad...

4. Mada i lose je vreme za defku.

5. Ajmo, Cakana, inspiriši me. Daj ideju neku! xD

6. Ma i kad bih je imala za sigurno je nebih podelila sa tobom.:D
    Salim se...
    Istrosio mi se rezervoar za defke,doterala do 23 i gotovo.:)

7. Storm, možeš definisati zube obrasle mahovinom. :) Imam tu ideju već neko vreme, ali nedovoljno inspiracije da je pretvorim u nešto baš kvalitetno. :)

8. U sto mi pade ideja,samo da proverim dal je neko vec definisao.
    Ako nije,eto sutra defke.:)

P.S.Nije ova Staklenina.:)

9. Nema veze i da jeste, ne bih je ovde postavila da mi smeta da je neko iskoristi. :)

10. Nije tvoja ozbiljno.Palo mi nesto slicno na pamet,isto ima otorinolaringologije.:)

11. Ahahahahhaa, drago mi je da sam te inspirisala! :D
    Jao, kako sam se fenomenalno našminkala, pa ja sam genije! Bez lažne skromnosti. :) Ove senke su zakon!

12. Zubi, zubi... Ma, izbacila sam nešto, al' mi se ne sviđa mnogo. xD Al' bar da olakšam dušu. :D

13. Videh u Danas.:)
    Joj ja to kad sam sama kuci,povadim neke stare senke,jos sto je moja mama koristila.A njima istekao rok,pa mi zapeknu oci...:))

14. Cakana, isti slučaj. Bokte mazo, našta ličim posle skidaja svega toga. Crvenim se kao aždajin dah.

15. Ih, ja sam kao svraka po tom pitanju, sve pare spiskam na kozmetiku i samo dovlačim..a šta ću kad volim! I nikad mi nije dosta, i uvek mi nešto fali. :(

16. А ви се још бавите овом глупом игром?

ЊЊЊЊИИИИИИИИИИ

17. Alo, njištavac, idi u svoj pesak!

18. A znas kad mi padne na pamet da stavim kreon na usta,i zacrnim cela usta.
    Ccc...ja mislim da ruznija ne mogu biti nego tad.:)

19. Ma nije ovo igra radi igre, već lepo ćaskamo. :)

20. Kreon na usta? Hmmmm... Fuj. xD

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.