Ко последњи победник 64

1. Ahahah, bas ste zli, sa onakvim zekom da brisete dupe! :D

2. Може, Џемал ит из. Издао сам Краљевски декрет, може да почне од сутра. Цакану и Сторму прво!

Цакана, пријави Краља модовим и оде глава.

3. Zar se taj crnac ne zove Džamal?

4. Šta, Dank, oš da me ubiješ? E pa ne može!

5. Kumo imaš kuma zeca, šta će ti i crnac?!Gora si od Marije Terezije.

Džemal, jebo ti mater svoju, imaš posao!!!!

6. И тебе и малог Отакуа. Све ће Џамал да одради за три гроша. А и Стаклену... Идем сад да исхејтујем и њен профил.

7. "Dok padaju glave masa se talasa..."

8. Necu Dank ne brini,resila sam to onako podmuklo,zenski.:)
    Milo za drago.:)

9. A, ne, mene nećeš. Njega ubij, al' mene nećeš. Previše me gotiviš, gmaze jedan matori.

10. Pih, kakav si mi ti to kralj kad nemaš svoje ljude koji će da obavljaju za tebe prljave poslove tipa hejta? :)

11. Цакана, видим сад. Популарност ми је скоро на нули, као и теби. А Стаклена и није нешто дефинисала док сам био банован, али свеједно. Добила је минус на сваку као и до сад. МРЖЊА, БРАТЕЕЕ

Сторма, јес' да се не лажемо, готивим те, а готивим и малог. Тешка срца ћу вам одрубити главе, ни на церемонију нећу доћи.

12. Ne pričaj sa njim, nabodi gaaaaaaa, nabodi ga, nabodi ga...:)

13. Јаче су од мене, Пеђа. Али ја имам поданике, сад ће елек то да среди :)

14. Sve dok ne polomiš majmuna brate, neće umeti da te shvate,
    neće umeti da te cene, ako ih tučeš na poene!

15. Ko pobedi dok ja spavam - celava mu keva.

16. Sto je opasan ovaj kralj, lici na onu kraljicu iz Alise u Zemlji cuda! Off with their heads!

17. A tako smo lepo poceli da pricamo o zenskim temama...eh

18. Ma, neće meni odrubiti glavu, jedva čeka da vidi nove defke. ;)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.