Ко последњи победник 64

1. ja se za svaki slucaj necu praviti pametan, poJezija mi nije jaca strana :)

2. Nema to niakave veze, veruj mi...ni ja nisam volela poeziju, tj nije mi bila jaca strana, kako si ti to rekao, pa sam pocela skoro da uvidjam koliko je prelepa...:) odjednom samo...i tebi ce se to desiti ;)
    Idem ja da spavam Ledeni...pozdrav!

3. bilo jednom na kratko pa proslo...
    laku noc Mici...

4. Rudolph the red nose raindear has a very shiny nose.

5. Hello elektro... :)

6. Vidim zlo nikad ne spava hehehe.Šta ima?

7. Koje zlo? Ovde sam samo ja. :)
    Evo slusam muziku, dosadjujem se... Kod vas?

8. Ja poranila da izbacim defku.:)

9. Ja moram da dovezem druga iz kasarne kući.A ne znam gde mu je kasarna...A i pada kiša.

10. KA TA RI NA ALE ALE ALE

11. Zanimljivi ste vi ljudi, ja ne moram nista, niti cu. :)

12. Ahaha Cakana, prepade me, ja mislio Storm napada!Kakav ti to avatar?

13. Caki, stvarno, sta ti je to?

14. Sad cu da ga vratim na staro,tata mi se nesto interesovao za defke,pa da ne naleti na onu sa cigarom.I onako sam jedva 5,6 puta dokazala da ne pusim.

15. Zasto se dokazivati. Pravda za pusace. Parada pusaca.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.