Prijava

zelene normalno ili plave.. ;)

omiljeni tip muskarca/zene?

Onaj koji me zasmejava i čini da se posebno osećam :)

Omiljena pitanja? :))))

ona pitanja koja počinju sa omiljeno/a...... :))

omiljena tvoja?

Bilo koja.

Omiljeni trenutak u životu?

Kada sam se prvi put poljubila sa jednim Markom.

Isto pitanje.

Ne mogu da se setim...

Omiljena anegdota?

Kad su mog muža u Urgentnom centru panduri ispitivali kako i zašto me tukao (pala sam na glavu sa bajsa i izgledalo je kao da me neko zavalio pesnicom).

Posustao je kad je pandur došao po treći put da ga priupita za marku bajsa koji sam vozila. On je zapanjeno pitao za razloge tolikog interesovanja i rekao panduru da sačeka da dođem svesti i da ću mu ja sve potanko objasniti. Ovaj je baš navalio; probudila sam se i rekla : "Capriolo devil 240, ostavite ga na miru!!"
Opet sam zapala u to polusvesno stanje i tako....

Isto...

Odvela sam sina kod lekara,zbog neke obične slinavice.Dete sve to normalno shvatilo,međutim,ja se odsekla od straha;prvo-zato što se izgubim od straha kod lekara,a drugo i važnije-što je ON morao kod njih.(Kad drugačije kihne,ja nisam živa od brige,a kamoli da mora na pregled..nisam normalna,znam.)
Kada konačno uđosmo,ja bila već mokra od znoja,izbečena od straha(al' sve vreme glumatam "kuloću" da on ne bi primetio ili se uplašio).

"Vidi,sine,ova teta je ČIKA doktor" zabulaznila sam detetu i,dok su mi te glupave reči ispadale iz usta shvatila sam šta rakoh-al' kasno..

Bog valjda,čuva budale,pa me DR iskulirala,a poznata je kao "nezgodne naravi persona."
Kada sam kasnije sinu to pričala,pošto je odrastao,vrištao je od smeha.Ima i zašto,majka mu biserka neopevana.

Aj' opet isto..