Па добро, све зависи од модератора до модератора. Немам ништа против мерси још мање против меше али бановали сте за неке много мање ствари. Елем ово ће испасти офтопик па ћу попити опет бан :)
Neću jer bi onda ispalo da širim tuđu privatnost, a i kad nije banovana iz prvog razloga onda neće bit ni zbog drugih. Takva je politika sa PVT-ovima, šta sad, ja sam morao da pokušam, a ako se opet desi svi će viđet i čut za to, obećavam.
Privatne poruke nisu džabe privatne poruke. Moderatori nemaju uvid u tuđe poruke, tako da se bilo kakav dokaz napisan na njima ne može se smatrati merodavnim i validnim.
mislim da nema smisla da se neko ne skida nekome sa grbače, a niko ne interveniše.ako ono nije vredjanje na četu,ja ne znam šta jeste.prati li neko to uopšte,ne kapiram?
ja bi opomenuo što se mene tiče, ali sam prošli put gagovan za PVT banovanje - mešam se u lične stvari koje bi trebale biti privatni razgovori...
Брусе, а да неком модератору стигне пвт на ком пише геј си ?
Да ли би пао бан :)
Da meni stigne PVT "gej si" ja bi pitao "Nudiš li?", ko zna, možda bi se razvilo neko prijateljstvo.
Stizalo je svašta svima, ne banuje se za svaku budalaštinu...
Брусе, а да неком модератору стигне пвт на ком пише геј си ?
Да ли би пао бан :)
Ne znam za Brusa, al' ga ja ne bi banovao ako je baš neki sladak dečko u pitanju...
;-))
Па добро, све зависи од модератора до модератора. Немам ништа против мерси још мање против меше али бановали сте за неке много мање ствари. Елем ово ће испасти офтопик па ћу попити опет бан :)
Ja bi mu možda dao i odabranu, ko zna?
Meśo, a jel nas sad ložiš? ŠKK? Obrišeš i tačka, a na kraju krajeva ne moraš ni da pročitaš ako misliš da je nešto što će toliko da te iznervira.
Брусе иде пвт са сликом олололо :)))
Gej si.
EDIT : Ako ne verujes da sam sladak, poslacu ti sliku na pvt ;)
Sve valja probati u životu :)
Ne ložim nit se zajebavam no sam ozbiljan. I to još na PVT, moš mislit tu hrabrost, iznesi mišljenje javno ili ćuti.
Ja sam joj na ovo gej si odgovorio samo "Sram te bilo.", a šta je ona kasnije pisala nije za one sa slabim stomakom.
Daj Mesjo da vidim sta je pisala molim te.
Neću jer bi onda ispalo da širim tuđu privatnost, a i kad nije banovana iz prvog razloga onda neće bit ni zbog drugih. Takva je politika sa PVT-ovima, šta sad, ja sam morao da pokušam, a ako se opet desi svi će viđet i čut za to, obećavam.
Privatne poruke nisu džabe privatne poruke. Moderatori nemaju uvid u tuđe poruke, tako da se bilo kakav dokaz napisan na njima ne može se smatrati merodavnim i validnim.
Primer:
http://img338.imageshack.us/img338/51/3172012155254bmp.jpg
Nikada nismo banovali za išta poslato na PVT, pa nećemo ni sada počinjati.
au... odem na sat vremena i vi odma zurku pravite :D
nije Meśa gej, samo fura taj fazon ponekad...
Dobro je ti...
http://vukajlija.com/recnik/autori/132559
Spem u komentarima.
http://vukajlija.com/recnik/autori/132559
ovaj neki haker, il koristi gličeve, kikujte ga, gleda kroz zidove lolol
amx_ban "cAric" "88888" "korsti wh" :D
mislim da nema smisla da se neko ne skida nekome sa grbače, a niko ne interveniše.ako ono nije vredjanje na četu,ja ne znam šta jeste.prati li neko to uopšte,ne kapiram?