* Prijavite autore koji vređaju i spemuju * [PROČITAJTE PRVI POST PRE POSTOVANJA NA TEMI]

1. Vređanje na četu od strane Ajaxa. Opet Saleta.

2. Хоћу да тужим Сала за увреду части и угледа (кр. законик, гл. 46, члан 170)
    Ја нећу сисање од Салета и не треба ми то. Не знам како је он дошао до тог закључка, ја сам то рекао лику који је спемовао чет. Понављам нећу да ми сисаш, пушиш полне удове нити да јебем неку женску на чету.
    Сале је провокатор и дечак.

3. http://vukajlija.com/recnik/autori/21236
    Бели Луди Зник. Ајмо бан. лоло

4. Je l ovo Gambi otvorio ovu temu jes. GAMBI TUŽIBABO DAKO TI GA JA TEBE MALO, NAŠ!

5. Čak i ako je to Belijev dupli on s tog naloga nije nikoga vrijeđao a još manje spemovao.

6. Неје битно. Са оригиналног је трајно банован за вређање, претњу, курце...

7. hej,ako je sluchaj da BLZ,da mu je banovan dupli nalog,kako to da nije elektricharov dupli banovan,koji se pojavio odmah nakon bana prvog naloga?!!!
    objashnjenje molim!
    http://vukajlija.com/recnik/autori/16823
    http://vukajlija.com/recnik/autori/29716
    da li to neki chlanovi vrede vishe od drugih?

8. BLZ je zamolio sa duplog da mu glavni bude vraćen samo za Novu godinu uz obećanje da neće više vređati i spemovati. Pošto je glavni bio banovan zbog vređanja, on se vratio sa duplog i nastavio sa vređanjem. Oba naloga su banovana zbog različitog vređanja, a ne zato što je glavni banovan. Nema privilegija - sa kojeg kod naloga vređaš taj bude banovan. Sem toga, BLZ-u je ovo ko zna koji trajni ban koji mu je bio oprošten jer je obećavao da neće više kršiti pravila. Dakle, ako je nekom gledano kroz prste onda je to BLZ.

9. дупли се банују кад праве срања. кад направе срање с дуплог, продужава се бан на оригиналном и банује се дупли. назив теме је ''пријавите ауторе који вређају и спемују''. имаш неког таког? :)

едит: дупли се такође банују ако им је оригинални банован трајно без право на повратак...док нас не смори да их банујемо изнова и изнова.

10. Jes, samo se moji dupli banuju zato što su SAMO DUPLI.

Aferim.

11. evo juche je BLZ banovan sa duplog,nije pravio sranja,danas isto josh jednom,ne znam da li je vredjao...
    elektrichar definitivno zasluzhuje ban,kako sa origin,tako i sa duplog!
    nekako mi deluje da su dvostruka pravila,shto je nefer prema autorima,koji nemaju duple naloge!!
    zashto nema reakcije na prijavu?!!!
    zar trebamo svi da imamo duple naloge i da radimo kako mislimo?

12. Skočko, tvoje duple ne znam...

13. Skočimiš pre 2 minuta
    Jes, samo se moji dupli banuju zato što su SAMO DUPLI.

Tvoji dupli se banuju jer spemuješ sa njih dok je tvoj nalog pod banom.

A što se tiče BLZ-a, on je trajno banovan kao osoba koja je nepoželjna na sajtu i njemu se dupli više ne tolerišu.

14. zar trebamo svi da imamo duple naloge i da radimo kako mislimo?

Ne, nego ne treba da spemujete i vređate - zar je to tako teško?

15. pa rekoh ja da su dvostruka pravila,ako je autor kazhnjen,onda treba biti kazhnjen!!
    zar ne?
    ako imate bolje objashnjenje,molim vas za isto...

16. Tvoji dupli se banuju jer spemuješ sa njih dok je tvoj nalog pod banom.

Ono što ti banuješ nisu moji dupli, ne brini :*

17. ako imate bolje objashnjenje,molim vas za isto...

Ne mogu da ti dam bolje objašnjenje bez prikazivanja PVT, a to neću uraditi.

18. prijavio sam dupli nalog i nishta se ne deshava!!
    kako je to moguche?!!!!

19. izvin'te, pogriješila sam temui

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.