* Prijavite autore koji vređaju i spemuju * [PROČITAJTE PRVI POST PRE POSTOVANJA NA TEMI]

1. mnogo ste mi vi uvredljivi bre. ko curice :)

2. Da nije malo "prejak" ban ?

3. Da nije malo "prejak" ban ?

Mislio sam na bananicu kao preventivu, to jest, bolje sprečiti nego lečiti.

4. Pa ja sam očekivao da će biti 3-5 dana .. ali dobro, valjda se neće ponoviti :)

5. jebiga, ja im rekoh da se pretjerano vrijeđaju, curicasto bre, ali neko drugi očito nije mislio tako... :)

6. molim da pogledate zadnje postove autora aleksandarKG na temi VICEVI. pogledajte i moje postove. vidite da li ima vrijeđanja. zahvaljujem.

7. ти си био озбиљан? ау, јебемти.
    банујте ме, не могу да се расправљам око глупости.

п.с. ако оно звучи озбиљно (ако је увређени аутор схватио озбиљно), и ако је вређање, онда слободно кркните дупли бан од планираног.

8. Nisu gluposti, nego probaj da sa ljudima ragovaraš na neki način koji nije toliko isfoliran psovkama. Da tako, na taj način, razgovaraš sa ljudima svuda i uvek u životu, pa da te razumem...ali ne vidim zašto bi se tako ponašao prema ljudima koji te ničim ne vređaju, a pritom su sa tobom na nekom internet forumu i pričaju o vicevima...
    Jadno.

A mislim da banovanje ne znači ništa, ukoliko ti sam ne kapiraš koliko je glup takav tvoj nastup.

9. ne mora ban.
    EDIT: ali me mnogo razočarao.

10. панинаро, бре, ти си нешто много осјетљив тип, много су ти се ове пријаве осладиле... :)
    ми се некад и шпрдамо овдје, боље да то што прије схватиш, више ћемо сви да се зезамо. :) наравно, не подржавамо вријеђање али ни концлогорисање. ово није за бана, побогу.

11. sve je ok. Lullaby, kuckam ti PVT :)

12. јеееј! и океј и певетеј ;)

13. објаснио сам панинару на певетеу да ми то није била намера и да нисам хтео никог да вређам, а немој ни ти курде да ме васпитаваш, ово је само обичан сајт.

друго, овде сам да бих се истресао и заборавио на свакодневни живот, где због моралних осуђивања од стране друштва које ме окружује нисам у могућности да се изражавам на овај начин, а добро ми дође да се истресем, јер сматрам да је прихватљивије то урадити на нету него на улици. ако бих се овде понашао исто као и ван нета, мислим да не бих имао разлог да седим ту где јесам. и још, као што рекох, кад сам видео да се панинаро заиста нашао увређен, затражио бих љубазно да ме банујеш на онолико дана колико мислиш да сам заслужио.

14. ode ovo predaleko. i ja se izvinjavam i molim sve da zaborave. neću više, obećavam

15. Ne mislim da te banujem, rekao sam to odmah(pogledaj gore).
    Mislim da ne treba da vređaš, to je sve što mislim.
    Jebeš banovanje, ničemu to ne služi...

16. ацокеге, предуго си писао, ниси пратио радњу у међувремену ;)

и да, ајмо КИСС!

17. Кол'ко заступника геј популације...

18. GIF uklonjen zbog homofobičnosti članova

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.