sto najsmesnije prijavljuju neke psotove od pre fazon 6 meseci, češljaju sve i prijavljuju
zadnja udbaska vremena dosla.
ne ide tako, ovo prijavljuju sendvicari koji pustaju da ih zalivas govnima i ne blokiraju, za razliku od drugosrbijanskih govana koji blokiraju da drugi ne bi citali kritike na njihov racun
Pa napravi novi, Ilon ne blokira uređaje k'o Mark Kurcerberg.
napravi kruac, gugl mi trazi verifikaciju preko moba
nebitno radi mi privjuv na ovom drugom biće dosta, više ću da spamujem ovde lol
I nemaš fon da preko aplikacije napraviš? Možeš i neki Proton mejl napraviti ako nećeš Gugl.
neću tel da ostavljam
aj da probam sa protonom
Ama ne broj: aplikacija > uneseš mejl > uneseš kod koji dobiješ na mejl > sereš po Tviteru. Samo mislim da za svježe naloge ograničavaju vidljivost dok ne vide da si od krvi i mesa.
pa to sam uradio, nece preko weba x trazi da ide preko app. Kade poslao kod stiglo na proton: Your Proton account is currently restricted from registering on third-party services
kae: Email signups are only allowed on the apps
vrv i bolje ovo da se okanem govana uzimalo mi 5-6 sati dnevno sig
Prekjuce ipsos svrati do naseg lika u Pocerini. Ovaj se napravi lojalista i obercaci da ga namami u kucu na rakiju.
Elem, imaju oni svaki dan istrazivanja u svakom mestu Srbije, rade 50 rendom ljudi i nesto sabiraju tako da jedna stranka moze imati max 8 bodova.
I pita ovaj nas brt kako ide, kaze ovde u Pocerini je tipa 5:3 za zvalu, ali imamo veliki problem, zadnjih 7 dana dan za danom svi veci gradovi u Srbiji 8:0 za studente.
I sad ovaj nas kao brt ne zajebavaj imamo mi Bosnu, Kosovo itd. Kaze ipsos nije dovoljno.
I polazi da ide kaze mu ovaj nas kazi mi ko covek coveku da se spremam, ima li sanse... Ovaj kaze, ako se nesto drasticno ne desi, od zvale nema nista.
bice seksa hahaha
https://pbs.twimg.com/media/HUC-X7gWgAA8e1e?format=jpg&name=900x900
Ne razumem kako ide to sa gašenjem naloga, ono, na fb su mi suspendovali sve i svašta tipa triput za ove dve godine. Kako me Bilgejc Cukenberg nije lično stavio u raketu i ispalio na Uranijum evo nije mi jasno, jer od prvog dana pišem najcrnje moguće gadosti botovskim gnjidama, mrtvu im decu bukvalno natičem na kurac. Sve najodvratnije čega se setim. Pretilii su mi već ohohoj koječim, kontam da sam na nekoj crnoj listi u nekakvoj bazi ćacadi već odavno. Sad pre neki dan udario mi fb bananu da tri dana ne mogu da postujem na nekim grupama nečemu, nisam ni skontao kakva je restrikcija.
Brate moj prekosavski to bilo jasno još 15.3. kad se sav onaj narod slio u BG, tu smo i def. videli da nema načina da dobije izbore na ma koji način, shvatio i on bio. A to se desilo pre zvučnog topa i još kojekakvih drugih nebrojenih bezumalja, batinanja u Valjevu recimo, Deliblatske peščare itd. Gotov žvala odavno, i ovo sa dovlačenjem ljudi iz Bosne je puka priča da se proda buva kako je on eto u stanju da navuče trista iljada glasova odande pa šta se može. C, gotovo. Samo da se obavi, a obaviće se na ulici, nadajmo se bez krvi.
jebo šiptara dečko je nebitan (nenadležan) posebno sad
ključno je održati ovaj hajp i nakon referenduma 25og i ne mazati se govnima ala petooktobarska
Evo i malo lepih prizora, da ne bude da samo mračimo. Juče u Valjevu https://scontent.fbeg8-2.fna.fbcdn.net/v/t39.99422-6/838196069_2195223687725830_1305363323776055089_n.png?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx640x1431&ctp=s640x1431&_nc_cat=106&_nc_map=urlgen_bucketless&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=nq6evgk9Sv8Q7kNvwGmhuF5&_nc_oc=AdqFAkri1TcCBejxwjrNrFBgX3IaBTK7b1-XxeHTG5wGYB4vwAdSEwqRzkKmJt9lq2k&_nc_zt=14&_nc_ht=scontent.fbeg8-2.fna&_nc_gid=5KJ_Dw1ceq6E-Npl4XBEug&_nc_ss=7b2a8&oh=00_AQOrb_y62fOMEaH3UYqfP7LzUik8nvAr6OwGknsBTiVbRw&oe=6ACC82B7
samo gledaj kako ce sve da ode dokurca, ko se najvise bude radovao znaj da je najveća džumara
a znajući majndset drugosrbadije & co nema baš mnogo čemu da se nadamo. Ostaje na ovim klincima da vidimo kako će to iznesu i to jedino treba bude merodavno.
Nema koji ološ nije u ovoj borbi protiv šiptara ujedinitelja, meni bukv najviše na kurac idu ovi "saborci", lebe mekani koja količina retarda po tim zborovima i sl..
Minvajl lokal nazadnjaci u kojekakvim rupama čekaju pomilovanje "morao sam" "znamo se" "bili smo primorani" i ostala govna mentalaća
Pa moraju ljudi malko i da se poraduju kad padne žvalja. Videćemo koliko kapaciteta ćemo imati da nešto dovedemo u red, ono, em je golema provalija em bezumlje traje 15 godina u kontinuitetu.
Eto.