* Prijavite autore koji vređaju i spemuju * [PROČITAJTE PRVI POST PRE POSTOVANJA NA TEMI]

1. Ево га, то је тај. Јбг не знам да ударим овај линак. лоло
    И не знам да л' је Валсинарб, али заслужује бан.
    http://www.dodaj.rs/f/1K/hj/28g7hq6z/untitled.png

2. Naucite se vec jednom da ne pricate sa onima koji su ocigledno jako gluplji od vas, a duboko veruju u suprotno.
    To vazi za ponasanje prema "trolovima" na sajtu, ali i za zivot uopste. :-)

3. Ovde ima previše likova koji me podsjećaju na one klasične tužibabe iz osnovne/srednje škole koje su dobijale batine posle.

"Ej, ovaj nije uradio ovo ili ono..."

4. ali kurde kada neko onako banalizuje žrtve, generalno žrtve, to je vrijeđanje, i to je valjda kažnjivo. moj ujak je ubijen zajedno sa svojim puncem 1992. u selu kraj jajca, ja sam preživio granatiranje moga sela i morao da gledam čovjeka kome je bila smrskana potkoljenica od gelera "grad" rakete, i onda dođe neki balavac i izjavi nešto kao " šta ima veze što su neki ubijali i bili ubijani", možda to neki ne mogu da razumiju, ali ovaj post je bio dno dna.

5. Veruj mi da ja imam prava da najvise pricam ovde o tim ratovima, ali sa kim?! :-)
    Pa to ti je lik isti kao sto su "trolovi" na YouTube. Budala koja lozi budale.
    Ignorisi bre. :-)

6. ali kurde kada neko onako banalizuje žrtve, generalno žrtve, to je vrijeđanje, i to je valjda kažnjivo. moj ujak je ubijen zajedno sa svojim puncem 1992. u selu kraj jajca, ja sam preživio granatiranje moga sela i morao da gledam čovjeka kome je bila smrskana potkoljenica od gelera "grad" rakete, i onda dođe neki balavac i izjavi nešto kao " šta ima veze što su neki ubijali i bili ubijani", možda to neki ne mogu da razumiju, ali ovaj post je bio dno dna.

Bato, shvati da on ovde dolazi sa namerom da nekoga provocira. Mani budalu.

7. Bato, shvati da on ovde dolazi sa namerom da nekoga provocira. Mani budalu.

+1
    Postoje toliko jadni ljudi kojima je lepo kada misle da se neko negde mozda nervira zbog njih.
    To je sve.

8. neka ovo bude zadnji moj post na ovoj temi. ignorisanjem se takvi samo ohrabruju, ja to ne mogu zaboraviti, te stvari se ne zaboravljaju iako poželim da mogu, nema veze, ne mora ban, neka ode na komemoraciju srpskim žrtvama, recimo u selo kravice, pa neka njima ponovi svoju rečenicu.

9. neka ovo bude zadnji moj post na ovoj temi. ignorisanjem se takvi samo ohrabruju, ja to ne mogu zaboraviti, te stvari se ne zaboravljaju iako poželim da mogu, nema veze, ne mora ban, neka ode na komemoraciju srpskim žrtvama, recimo u selo kravice, pa neka njima ponovi svoju rečenicu.

Moraš da shvatiš, da će on kontrirati na svaki post, na svako tvoje mišljenje on će odgovoriti kontrom, pa makar mislio isto kao i ti. On sada sedi ispred kompa i smeška se, zadovoljio je svoj ego, a to se dešava kada kompleksaš pročita previše knjiga pa misli da je popio svu pamet ovoga sveta.

10. Чек Змаје, ти си пријавио овај комнетар
    ManUtdOwn18

Ajde ajde, klali smo se u ratu svi međusobno podjednako, neko je odgovarao za to, neko nije i blejica, nego šta kažete, pišaju baš jedni po drugima na tim paradama?

Шта је он рекао погрешно, зар није било клања са обе стране? Нема ту шта улазити у расаправу.

11. Evo ovaj čkode piše glupe defke, i vređa potom, kada dobije minus:

Evo jednog komentara:

Ma napušite mi se svi , šta god da postavim nikome se nesviđa!Ovo je retardiran sajt gdje retardirani i neduhoviti ljudi bubaju minuse bez razloga!SVIMA VAM JEBEM MAJKU

Evo profila: http://vukajlija.com/recnik/autori/240758

12. I prvi komentar na istom posteru nije bolji.

13. Autor Loksi me indirektno naziva bilmezom u ovom komentaru i priča neke nebuloze, odnosno kleveće nakon što sam mu dao zaslužen plus.

14. Nije prozivka ni na koji nacin

15. Naravno da nije, pogotovo ne za ban, već sam ga jednom dobio zbog "ovog" gore, pa ne planiram da ga otvoreno vređam tek tako opet, samo što on izaziva i evo prijavljuje čak i neke stvari koje nisu prozivke, pogotovo ne direktne. Može biti da sam se zeznuo pa napisao "iz primera" umesto "iz definicije". ;)
    Ma da me ne bi čudilo da dobijem ban, ne bi bio prvi faktički ni zbog čega.

16. јесте ли тако у могућности да ми обришете спем коментаре са ове дефиниције, http://vukajlija.com/jezik/603363, нисам ја крив, дечко је диваљ

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.