Постави ти, то је из твог првог поста. Баш ме занима, али немој сад, него сутра у неко "повољно" време.
Мајсторе, ае да пробамо, ионако ћу да је бришем. Један нормалан трол није на одмет, ионако је атмосфера на сајту мирна :)
a šta vam je taj pajd, ja sam dijete sa sela
Пајдо, јебо те курац :)
Ево је, Стивене
http://vukajlija.com/parada-ponosa/205948
pa kodna je pajdo, ili ti pajtaš, jaran i to baš blizak... eto jebi ga nisam znao... čoek se uči dok je živ... sad bih definisao, ali ništa... drugi put
Знам шта је код вас, и код Хрвата ваљда, исто значи. А код нас је хероин, јебига :)
Зовите ме видовита Зорка. :)
Зорка, ће да видимо сутра коначан исход :)
Ништа од мог новог надимка. :'(
:)
Ништа, али си био близу. Вероватно у 10-ак гласова, видећемо :). Али трол је био врхунски, честитам ти :)))
:поносно прима честитке:
Па да реактивирамо ово питање од виталног значаја за хероинске зависнике.
Дакле, да ли бисте, или не, или опет све зависи? Микрофон је само ваш, оплетите.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
pre 18 sati
Постави ти, то је из твог првог поста. Баш ме занима, али немој сад, него сутра у неко "повољно" време.
Мајсторе, ае да пробамо, ионако ћу да је бришем. Један нормалан трол није на одмет, ионако је атмосфера на сајту мирна :)
a šta vam je taj pajd, ja sam dijete sa sela
Пајдо, јебо те курац :)
Ево је, Стивене
http://vukajlija.com/parada-ponosa/205948
pa kodna je pajdo, ili ti pajtaš, jaran i to baš blizak...
eto jebi ga nisam znao... čoek se uči dok je živ...
sad bih definisao, ali ništa... drugi put
Знам шта је код вас, и код Хрвата ваљда, исто значи. А код нас је хероин, јебига :)
Зовите ме видовита Зорка. :)
Зорка, ће да видимо сутра коначан исход :)
Ништа од мог новог надимка. :'(
:)
Ништа, али си био близу. Вероватно у 10-ак гласова, видећемо :). Али трол је био врхунски, честитам ти :)))
:поносно прима честитке:
Па да реактивирамо ово питање од виталног значаја за хероинске зависнике.
Дакле, да ли бисте, или не, или опет све зависи? Микрофон је само ваш, оплетите.