Ко последњи победник 65

1. Pa cistila kucu.Al svaki cosak,svaki trun prasine,sve. Treba mi rehabilitacija posle ovoga.

2. pa pazi, sad kad si pomenula ciscenje, ja shvatio da je i moja soba zrela za jedno ::
    inace gledaj to sa vedrije strane, sad ti je cista kuca

3. Zar zdravlje nije na prvom mestu?:)

4. Mozda , ali cistoca je pola zdravlja :)

5. Ma nemoj,a za drugu polovinu da idem u banju da se lecim zbog isijasa,koji sam navukla zbog cistoce.:)

6. sta fali banji, ja bih zapalio u banju odmak... tako da bih ja voleo da imam isijas :)

7. Ma kakva banja...prica mi komsinka-Otisla sa stapom,a vratila se sa dve stake.:)

8. pa sta onda ocekujes, da se vrati zdrava? :)

9. Pa ona se mucenica vratila jos bolesnija.
    Pa ti idi u banju.:)

10. ja volim da odem u banju, Sokobanju... lepo je tamo

11. Ova je bila u Trepci...da znas da tamo ne ides.:)

12. Sad znam... jel ima neka banja u koju ti ides, tj volis da ides

13. Pa ne idem ni u jednu. Nemam ni vremena,ni novca...a i iskreno ne privlace me nesto nenormalno.

14. ja imam tetku dole, tako da za novac ne brinem, ali zbog njega je to jedino mesto proteklih par godina na koje idem leti :)

15. Znam par ljudi koji se recimo oduseve banjom,a more im bude šlb.

16. nemam ti je pojma, meni je sve super :)
    ja se dobro provedem i u kadi :D

17. Blago tebi,kad u svemu mozes da nadjes zadovoljstvo.Ja to zelim da razvijem kod sebe,al neda se.:)

18. Pa znas kako, pokusaj da te boli uvo za sve, budi ladovina... Uspeva veruj mi :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.