Pa cistila kucu.Al svaki cosak,svaki trun prasine,sve. Treba mi rehabilitacija posle ovoga.
pa pazi, sad kad si pomenula ciscenje, ja shvatio da je i moja soba zrela za jedno :: inace gledaj to sa vedrije strane, sad ti je cista kuca
Zar zdravlje nije na prvom mestu?:)
Mozda , ali cistoca je pola zdravlja :)
Ma nemoj,a za drugu polovinu da idem u banju da se lecim zbog isijasa,koji sam navukla zbog cistoce.:)
sta fali banji, ja bih zapalio u banju odmak... tako da bih ja voleo da imam isijas :)
Ma kakva banja...prica mi komsinka-Otisla sa stapom,a vratila se sa dve stake.:)
koliko ima godina komsinica?
60,70...
pa sta onda ocekujes, da se vrati zdrava? :)
Pa ona se mucenica vratila jos bolesnija. Pa ti idi u banju.:)
ja volim da odem u banju, Sokobanju... lepo je tamo
Ova je bila u Trepci...da znas da tamo ne ides.:)
Sad znam... jel ima neka banja u koju ti ides, tj volis da ides
Pa ne idem ni u jednu. Nemam ni vremena,ni novca...a i iskreno ne privlace me nesto nenormalno.
ja imam tetku dole, tako da za novac ne brinem, ali zbog njega je to jedino mesto proteklih par godina na koje idem leti :)
Znam par ljudi koji se recimo oduseve banjom,a more im bude šlb.
nemam ti je pojma, meni je sve super :) ja se dobro provedem i u kadi :D
Blago tebi,kad u svemu mozes da nadjes zadovoljstvo.Ja to zelim da razvijem kod sebe,al neda se.:)
Pa znas kako, pokusaj da te boli uvo za sve, budi ladovina... Uspeva veruj mi :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Pa cistila kucu.Al svaki cosak,svaki trun prasine,sve. Treba mi rehabilitacija posle ovoga.
pa pazi, sad kad si pomenula ciscenje, ja shvatio da je i moja soba zrela za jedno ::
inace gledaj to sa vedrije strane, sad ti je cista kuca
Zar zdravlje nije na prvom mestu?:)
Mozda , ali cistoca je pola zdravlja :)
Ma nemoj,a za drugu polovinu da idem u banju da se lecim zbog isijasa,koji sam navukla zbog cistoce.:)
sta fali banji, ja bih zapalio u banju odmak... tako da bih ja voleo da imam isijas :)
Ma kakva banja...prica mi komsinka-Otisla sa stapom,a vratila se sa dve stake.:)
koliko ima godina komsinica?
60,70...
pa sta onda ocekujes, da se vrati zdrava? :)
Pa ona se mucenica vratila jos bolesnija.
Pa ti idi u banju.:)
ja volim da odem u banju, Sokobanju... lepo je tamo
Ova je bila u Trepci...da znas da tamo ne ides.:)
Sad znam... jel ima neka banja u koju ti ides, tj volis da ides
Pa ne idem ni u jednu. Nemam ni vremena,ni novca...a i iskreno ne privlace me nesto nenormalno.
ja imam tetku dole, tako da za novac ne brinem, ali zbog njega je to jedino mesto proteklih par godina na koje idem leti :)
Znam par ljudi koji se recimo oduseve banjom,a more im bude šlb.
nemam ti je pojma, meni je sve super :)
ja se dobro provedem i u kadi :D
Blago tebi,kad u svemu mozes da nadjes zadovoljstvo.Ja to zelim da razvijem kod sebe,al neda se.:)
Pa znas kako, pokusaj da te boli uvo za sve, budi ladovina... Uspeva veruj mi :)