Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pih, bre, ne mogu uopšte više da pohvatam i ko i o čemu pričate.... o.O
Boze, sta vi slusate. o_O
Ma ja sam voleo da slušam tu pesmu u srednjoj i da se glupiram sa ortakom.Inače ne slušam Prtija, al eto došlo mi.
Ja ne znam vise sta da slusam! Pfff...
Frrrrrrrr
Njiiiiiiii...:D
Auuuuuuuuuuuuu
Ova njisti, ovaj prede, 'ocu i ja nesto da vicem!
Ti udaraj takt.
Takt kome? Vi nemate pojma da pevate.
Pa ni ti nemaš pojma da udaraš takt.
Pa nemam, ali umem da spremam palacinke i zvizdim. :)
Dobro, onda pravi palačinke i zviždi.
Kakvi veseli tonovi crne boje na vasim avatarima.....
Jel vidiš što su dobri.
Joj, a mene ubi ovo crnilo!
Ma bozanstveni.Bas su ono ,dojajni .... ili domudni , ne znam kako se kaze pravilno.......do testisni...
Domudni hahaha.
Ima li koga?
Eeeeee, Mici! :D