Najkreativniji nadimak

1. Без Шећера
    Густи Сок
    Ајвар на 'леба
    Лорд_Сарма

2. enemyofthefreeworld u kombinaciji sa asatovim avatarom...

3. Милош-88 лоло Не, не.. Црвена коњева мас', Гавран са митраљезом ми сад падају на памет као необични, креативни и тако тај неки зонфић.

4. Јогурт Нема Кости

5. Црвена коњева мас'
    Ракун баца флеш
    enemyofthefreeworld
    Негроидно Говедо

6. Nači na prvom mestu sam ja, ali ne bi bilo fer da se stavim na prvo mesto pa lista ide ovako:

1. Brbotna

2. baršunasti rč

3. http://vukajlija.com/recnik/autori?q=rizleyy

Ovde nisam mogao da se odlučim kog rizleyy-a da turim.

EDIT: Brbotna MAĐIJA, smorka koga si ti zaboravila.... CCCC

7. Facafacaa. Jednostavno, zanimljivo i kul.

8. Billy Sharp
    Facafacaa. Jednostavno, zanimljivo i kul.

Ne'š dobit' odabranu. ;-)

9. Hahahah ima najvise pratilaca! Hahahahaha slika pobedila jebeno, u skladu je sa nikom, hahahahahaha jebeno hahahahahahaha

10. Treba mu oživeti i odabrati defku, da se nekako vrati na sajt. Evo, zapratio sam ga i ja.

11. nadlanu.mom

EDIT: Brbotna MAĐIJA, smorka koga si ti zaboravila.... CCCC

Ouuuu, da, kako sam Mađiju mogla da zaboravim. I njegove pečene punjene paprike. lolololo

A, mene niko da pomene? Šta, smorena nije dovoljno kreativno? :P

12. urrad, zyclon, Kurd, Remac, Sos, celt, musssashe, messalina, SMarko, Facafacaa, Bruce, Lullaby...neki od meni najkreativnijih...

13. I meni isto Petre, a od tih što si nabrojao izdvojio bih: urrad, zyclon, Kurd, Remac, Sos, celt, musssashe, messalina, SMarko, Facafacaa, Bruce, Lullaby, ti ipak odskaču od drugih.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.