Prilično sam isti, samo sam mnooogo opušteniji, i lakše me je naterati da pevam.
Uh, sve što asocira na votku, ubio sam se jednom od onog limunćino otrova i sad mi sve sa prizvukom toga bije u mali mozak.
Hahah i ja pevam kad se napijem, ali ja mnogo lose pevam. :D
Najlepse mi kad pijem sa prijateljima i sa bratom, a nije bitno gde, ako smo svi raspolozeni nije bitno da li smo u parku, kuci ili cak na zurci nekoj...
Uh, baš zavisi, kad mi se đuska - d'n'b i to liquid funk ili sambass, kad se opuštam - rege, u poslednje vreme mi baš legne neka dabčina, a kad sam nešto stond i bljak kao danas volim da mi gitara plače :)
http://www.youtube.com/watch?v=OEArS2gtYGQ
Ne nerviram ih namerno, ali slusam narkomansku muziku, i imam pirsing, i upisala sam faks, pa ih nervira sto im je "sektas-narkoman-clan tajnog drusva za glupe ljude koji preko veze upisuju faks" prva komsinka. :)))
Radim trafike, podrume pića... :P
Da li pišeš po zidu sobe?
Ne, to sam pre radila, sad su mi sveze okreceni zidovi. :D
Sta se radi, kako zivot?
Evo, pomalo... :D
Da li si bio/la tužibaba u osnovnoj?
Ne, ja sam bila neobavestena i nezainteresovana, kao i uvek. :)
Kako ti se zvao naj drug iz osnovne?
Momir, al' zapalio je rano negde u inostranstvo.
Što si tako neobavestena i nezainteresovana? :))
Takvu me mama rodila, da me ne zanima sta je ko uradio... :)
Sta mislis o sletanju na Mesec, da l' je to neka prevara?
Ma sigurno, a i šta će čovek tamo, ne dira nas - ne diraj ga! :)
Jesu li te nekad oteli vanzemaljci i zašto?
Nisu, nemaju razloga za otmicu, dosadna sam i nemam nijedan talenat vredan proucavanja. :)
Jesi li imao halucinacije nekad?
Samo onda kad mi je ćale ukinuo džeparac! :D
Ne baš, ali sam imao lude tripove kad sam vario prvi put kao klinac, tad sam zaključio da taj sport nije za mene! :))
Jesi li ti otela nekog zanimljivog vanzemaljca koji ima neki talenat vredan proučavanja?
Hahha, pa htela sam, ali vanzemaljci nisu vise vanzemaljci ako se otmu i pripitome. :))
Sta si prividjao? :)
Ma istripio sam se da umirem i svašta nešto još, sve same gluposti, smešno mi je i da pričam! :)
Kakva si kad se napiješ?
Pricam, i pricam, i pricam, i dosadjujem, nista vise. :)
A ti? Koje pice ne podnosis?
Hahah :)
Prilično sam isti, samo sam mnooogo opušteniji, i lakše me je naterati da pevam.
Uh, sve što asocira na votku, ubio sam se jednom od onog limunćino otrova i sad mi sve sa prizvukom toga bije u mali mozak.
S kim najviše voliš da piješ? I gde?
Hahah i ja pevam kad se napijem, ali ja mnogo lose pevam. :D
Najlepse mi kad pijem sa prijateljima i sa bratom, a nije bitno gde, ako smo svi raspolozeni nije bitno da li smo u parku, kuci ili cak na zurci nekoj...
Koja ti vrsta muzike najvise prija?
Uh, baš zavisi, kad mi se đuska - d'n'b i to liquid funk ili sambass, kad se opuštam - rege, u poslednje vreme mi baš legne neka dabčina, a kad sam nešto stond i bljak kao danas volim da mi gitara plače :)
http://www.youtube.com/watch?v=OEArS2gtYGQ
E da, volim da pustim Pearl Jam kad sam žbljuć.
Da li nerviraš komšije?
Ne nerviram ih namerno, ali slusam narkomansku muziku, i imam pirsing, i upisala sam faks, pa ih nervira sto im je "sektas-narkoman-clan tajnog drusva za glupe ljude koji preko veze upisuju faks" prva komsinka. :)))
Opisi sebe jednom recenicom.
Haahaha, moraću sad da citiram nekoga - skupljam salvate i drogiram se! :))
Nemoj meni te zamke kad numem da se opišem, totalno sam neopišljiv! :D
Đe imaš pirsing?
Kako bre ne umes? :D
Na obrvi. :)
Opisi sebe jednom slikom. :D
http://img5.allocine.fr/acmedia/rsz/434/x/x/x/medias/nmedia/18/35/51/06/18819959.jpg
:D
Kako ćeš da šljakaš u biblioteci sa bušnom obrvom? :D
Hahah, kakva kosulja! :D
Ne znam, bice mucenje, posto mi pirsing mnogo otezava rad. :)
Imas li neke predrasude?