Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 14

1. Jeste, nakon nekoliko cunamija u akva parku.

Šta si noćas sanjala/0?

2. Ništa valjda, spavala sam kao top i ničega se ne sećam.

Koje zvuke trenutno čuješ sa ulice?

3. Тихо је генерално, само нека деца уживају у детињству.

Јеси ли гледала скоро неки филм?

4. ne, iskreno ne secam se ni kad sam poslednji put gledala neki film... verovatno je to bila repriza Titanika ili Ko to tamo peva

Omiljena replika?

5. "Uostalom, sutra je novi dan!", Skarlet.

Da li mislis da imas talenat za glumu?

6. Па, нисам антиталенат, и то је нешто. Само ми је дисциплина проблем, стално ми дође да се смејем, ево и ово док пишем не могу кез да спустим :)))

Исто питање.

7. Meni su rekli da imam, ali mi nikada nije padalo na pamet da o tome razmisljam ozbiljno, cak i u smislu amaterskog bavljenja.
    I ja se stalno smejem... :)))

Da li si nekada melanholican cak i kada ti je sve smesno? :)

8. daaa....

jel ti zao sto se leto zavrsilo?

9. Често...
    Одлично, јавићу ти ако налетим на аудицију за две особе које се смеју без разлога хахахах
    Лето, и овако и оако, имам других проблема...

Омиљен Дизнијев филм?

10. Nije, vise mi odgovara ovakvo vreme. Kasno prolece, rana jesen...
    Omiljena bajka mi Trnova, pa zato volim i film. Snezanu jer me podseca na detinjstvo. A plakala sam kada sam gledala Lepoticu i zver. Zato ne mogu da se odlucim... Tesko pitanje! :)

Da li vise volis da se suncas ili da plivas?

11. da plivam <3

Na sta te asocira marcipan? meni je to uvek bilo vezano za ivicu i maricu i kucicu od marcipana, iako nemam pojma sta je marcipan :)

12. Da, na nesto detinjasto... :)
    To je strasno slatko, od mlevenog badema i secera se pravi, moze i voce da se doda.Od toga se najcesce izradjuju neke figurice...

Da li volis jake parfeme?

13. Volim SVAKAKVE, samo da ne mirišu na jeftino!!!
    Koji lapsus najčešće napraviš?

14. pa zavisi, kad mi prijaju volim ih, a nekad ubijaju pojam :/

Pevusis nesto trenutno?

15. Ne.
    U govoru ponekad, kada pocnem brzo da pricam. Juce sam rekla "lavra" umesto "larva". Desi si mi i kada pisem da permutujem slova, a to je vec problem. :))

Da li lakse citas prozu ili poeziju?

16. svejedno mi je, nikad nisam o tome razmisljala...

Da li je biti zensko nagrada ili kazna?

17. Ni jedno ni drugo, ranije je moglo da se kaze da je kazna, a sada jos uvek ne moze da se kaze da je nagrada. Zanimljivo je! :)

Zbog cega volis sto si zensko?

18. ne znam, onako, lepo je :)

koji ti je omiljeni skolski predmet?

19. Filozofija.

Poslednji dejt?

20. Ja sam stalno na dejtu.

Koja ti je omiljena treš svadbarska pesma?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.