Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ма, већ сам луд без њих!
Сад морам да запнем да се што пре оженим, да не морам после поново да сређујем све, а и да срећница не провали где долази!
To ti je pametno...
Polepi postere na rizicna mesta,i bice sve ok.:)
Да, на пекарама. Са унутрашње стране.
Ma mislila sam postere na zidove u stanu,gde ti je recimo vlaga ili neka rupa.:)
Аааа неће тога бити ускоро. Не желим да ризикујем.
Ih sto ces da budes dobra prilika za udaju...:)
Лото седмица!
Ma i bolje.:D
Ljudi, jeste li zivi?
Јесмо ја се хвалим а Цакана ми диже цену. Све то у сенци разарања моје јазбине.
Onako...mene pojeo smor.
Мене појело све што је прексочило Цакану.
Ај ћао, јавим се, кад се јавим
:)))
Sta ti se desilo sa jazbinom?
Caki, par krugova oko kuce, da vidis kako ce ti bude lepo. :)
Aj Urose,pa navrati opet.:)
Ma isla sam do radnje malopre Ratku da odnesem telefon,i opet mi smor.
Caki, imam li ja neku sugu na avataru pa cim dodjem svi pobegnu? o_O
Cek da se malo bolje zagledam.:D
Evo, promenila sam, samo da vidim hoce li sad neko da dodje. :)
E da vidimo bas.:)
Hah, videh. ;)
Ja i dalje cekam da dodje neki narod na temu...
Dal da se obucemo kao dodole i da ih prizivamo?:)