Ко последњи победник 66

1. Ko dva homica u povoju.:))

2. Ahahahah, da. :D
    A da ostavimo sliku npr prasetine, ili sladoleda?
    Mozda dodje neko?

3. Ja cu da postavim jedan svecani rucak...pa ako Bog da da neki putnik namernik navrati.:)

4. Kazem ja! :)
    Caki, zatvaraj onaj prozor! :D

5. Zatvoren.

Sedi Storm...posluzi se.Sve Pufna i ja spremale.:)

6. Nemoj previse holesterola...to devojke odbija.:)

7. Ovaj put izgleda nisi zatvorila vrata, opet je pobegla. :)

8. :ždere i traži još hrane: :D

9. Ma vidis da zvace,ne cuje se.:)

Storm moze neki sokic?
    Hoces crni ili zuti?:)

10. Crni, crni. Žuti mnogo liči na pišaćku. :žvaće, hrana ispada iz usta, briše usta stoljnjakom:

11. Pufna slobodno odigraj neku igru jos...

12. idem ja na vreme...

13. Citi kud ces...ajde sedi kad smo postavili...hoce domacica da se naljuti.:)

Evo Storm i prijatno...
    http://www.freefoto.com/images/09/14/09_14_60---Cola-Soft-Drink_web.jpg?&k=Cola+Soft+Drink

14. citizen, hoces i ti da hasas nesto?

15. E mala nemoj stoljnjak da mi prljas,to moja baba vezla pre 30 godina.:)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.