Ко последњи победник 66

1. Hahahaha, maloletna, je li bilo batina? :)

2. Jooj vidi se da je seljanka...mislim poljoprivredna.
    Kako pokusava?

3. Nije, ta živi u nekom selu bogu iza nogu.

Ide u poljoprivrednu! Poboguuuu! Ona NE ZNA da piše!

4. pa punoletan... maloumne ne smeju da imaju decka... :D

5. Axen ima dečkaaaa nja nja nja

6. Boze sacuvaj...ja bih znaci trebala da imam dvoje dece.:)

7. nemam, ali tako bih zeleo...

8. To je boles'!
    Ako ga ne ostavi na miru, ima i njega da odvuče do braka, pu, pu, daleko bilo! :D

Axen ima dečka!? Pa što ne reče, da razmenjujemo iskustva!?

9. A sto je ne uhvatis ti i isprebijas,onako na blic?:)

10. tako je! NOGA, NOS, PATOS!

11. Ahahahaha sviđa mi se ovaj recept. Po kratkom postupku! Bez upozorenja, šakom u glavu!

12. ti imas problem sa deckom... ako te interesuje savet, pitaj... mada, meni je decko gej...

13. Jesi cula ti za palicu i slicna pomagala?
    Samo sacekas na velikom odmoru, tape,tape i gotova stvar.:)

14. pusku, obesis je caskom... :))

15. e taj rad! s'g te priznavam za tetino tetince...

16. Oh, divno, sad i ja imam gej prijatelja! :D

17. oh... tako sam pocastvovan... :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.