Šta bi bilo kad bi bilo...

1. Ovde ćemo se baviti svim važnim temama koje se tiču ovog i svih postojećih paralelnih univerzuma, te ćemo i pronaći odgovore na neka veoma bitna pitanja.
    Ja prvi.

Šta bi bilo kada bi zombi ugrizao vampira? Nemrtvi na nemrtvog? Ko bi u tom slučaju nastradao?

2. Smatram da se ne treba baviti tim pitanjem, jer zombi nikada nece ugristi vampira, iz razloga sto je prvi prespor i glup k'o kurac, a ovaj drugi brz i okretan u picku materinu. E sad, ako vampir grize zombija, to je vec druga prica... :)

Mene vec duze vrijeme zanima: sta bi bilo kada bih se vratio u proslost i dodirnuo proslog sebe. Da li bi se kao u "Vremenskom policajcu" sa Van Damom spojili, pretvorili u rozu verziju Groke iz mumijevih, i na kraju razlili po podu, da nas cak ni Vigam iz Simpsonovih ne bi mogao identifikovati, il' sta?

3. Колега ,нећеш веровати , али то исто ме је данас питао ортак на баскету.
    Можемо само да нагађамо ,али сигурно би се нешто сјебало ,ал' можда и неби.Никад нећемо сазнати.Нек пробају други да одговоре слободно :)

4. Druže, nisi ti gledao Resident Ivl. Ima onaj zombi akrobata što se vere po zidu. E da se okladimo da bi to bila izjednačena ferka između njih dvojice!

A, što se tiče tvog pitanja...ne znam, verovatno bi se čitav svemir urušio sam u sebe, jer ako proučimo dobro osnovne postulate kvantne fizike možemo izvući zaključak da kvantni talasi emitovani od strane vas dvojice, na istim frekvencijama, sudarili i izazvali kataklizmu epskih razmjera. Je l' da?

5. verovatno bi se čitav svemir urušio sam u sebe, jer ako proučimo dobro osnovne postulate kvantne fizike možemo izvući zaključak da kvantni talasi emitovani od strane vas dvojice, na istim frekvencijama, sudarili i izazvali kataklizmu epskih razmjera. Je l' da?

Ja bih u tu scenu jos uglavio neke dzambo sise i napravio blokbaster.
    EDIT: Naravno, sve ce nas na kraju spasiti Brus Vilis.

6. Precenjuješ Brusa. Ja mislim da bi Travolta obavio puno bolji posao. Ima jaču bradu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.