Molba Kaizenu

1. kajzene moja molba ti je da uvek ostanes lep i veseo i da pijes dosta tecnosti

2. ako znas gde ima nekih konzervi na rasprodaji, da me obavestis, a moze i pastete

3. Da dozvoli clanovima da puse dok su na vukajliji

4. Da se uvedu nove pozadine, po mogućstvu manje metroseksualne.

5. Kajzene, promeni mi ime iz Advokat u Burla, promenio bih sam ali mi mrsko da plaćam ktitor. Šta te košta, tebi ni iz džepa ni u džep.

6. ja bih da mi pošalješ jednu ili više lepih teta sa velikim grudima crtica sisama.... I flašu rasola....

7. kaizene, pošalji nam sliku da ga bacamo

8. Овде сигурно има, али ја се не бих зајебавао с њим. :)

http://kaizenmma.com/

9. hahaahahah onda ga znam wojtek.... :) Mada on i tu vlada iz senke verovatno :D

10. kaizene, dovedi Ramba na Vukajliju

11. Kaizene, napravi Pecenje Zurku za Novu Godinu, i da pune puno lepih devojaka.

12. Kaizene, napravi Pecenje Zurku za Novu Godinu, i da pune puno lepih devojaka.

to to to to.... Aj skupljamo potpise, pa ih prosledimo Kaizenu

13. Ja i Rem smo dali POTPIS, SLEDECI MOLIM.

14. E Džanki Džanki ako ovako nastave da daju potpise moraćemo da otvaramo duple :P

15. POLAKO, STA STE NAVALILI !?

16. 1. Reme
    2. Dzanki
    3. Facafacaa
    4. Javio

Ovo je spisak za sada ajmo ljudi.... :)

17. Svaki potpis jedno PIVO!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.