Dželat

1. Nema sprdačine, čuvaj glavu.

2. Dželate, Kelt je zaslužio da mu glava bude smaknuta. SUtra, u zoru, mora biti obezglavljen.

3. Dželаt је sаm tražio ban.

4. Monotono ovo kraljevstvo nešto... Nema mrtvih, nema ratova, nema bračnih potresa i grmljavina... Dajte narodu malo hljeba i skandala! :)

5. Narodu je bio potreban ovakav Kralj. Zaslužuje da živi u miru. Osim onih pajvana što kače retardirane postere i definicije. Oni će na giljotinu kad dolijaju :)

6. :))

Dolijajte ih ondaK!

7. Polako. Osveta je slatka, ali vredna čekanja :)

8. Čekanje je dosadno, avaj, pa ništa se ne dešava ni na dvoru, a kamoli na sajtu! :))

9. Zatisje pred buru, Luli! Mirna voda breg roni, kazu. :)
    Mada, ni mene ne raduje sto je dan pogubljenja odlozen, jer sam lepu crvenu haljinu pripremila za taj trenutak. Ili je prikladnija crna... :))

10. Bolje crna, da ti se slaže saonim svadbenim poklonom što sam ti kupio, obuci ga ispod :)

11. :odlazi da stavi malo pudera jer su joj se obrazi mnogo zarumeneli: :))

12. :))

Aj sad, mojne se praviš fina. O'š na čašu vina, o Kraljice moja najdraža? :)

13. Srca ne bih imala kada bih odbila taj poziv, najdrazi... :))

14. :daje znak poslugi da donesu vino i dve čaše i polako se gubi u hodnicima dvorca ka spavaćoj sobi:

15. Ma ljubić originalić! Dajte malo temperamenta, malo strasti, malo krvi! :)))

16. Imaš li predlog čiju krv da prolijemo? ;)

17. Ih, pa da ja onda nagrabusim kad se vlast promijeni, ccc :)
    Pun je sajt, samo napucaj dželata, i unesi malo zabave, ooo! :))

18. Ja se već zabavljam. Odoh natrag mojoj Kraljici. :)

19. A kad se neko zameri Kralju, njegovoj ljubi ili Dželatu i odanim pripadnicima Kraljevstva, biće skraćen za glavu odmah u sledeću zoru.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.