Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nema sprdačine, čuvaj glavu.
Dželate, Kelt je zaslužio da mu glava bude smaknuta. SUtra, u zoru, mora biti obezglavljen.
Dželаt је sаm tražio ban.
A jebiga onda. :)
Monotono ovo kraljevstvo nešto... Nema mrtvih, nema ratova, nema bračnih potresa i grmljavina... Dajte narodu malo hljeba i skandala! :)
Narodu je bio potreban ovakav Kralj. Zaslužuje da živi u miru. Osim onih pajvana što kače retardirane postere i definicije. Oni će na giljotinu kad dolijaju :)
:))
Dolijajte ih ondaK!
Polako. Osveta je slatka, ali vredna čekanja :)
Čekanje je dosadno, avaj, pa ništa se ne dešava ni na dvoru, a kamoli na sajtu! :))
Zatisje pred buru, Luli! Mirna voda breg roni, kazu. :)
Mada, ni mene ne raduje sto je dan pogubljenja odlozen, jer sam lepu crvenu haljinu pripremila za taj trenutak. Ili je prikladnija crna... :))
Bolje crna, da ti se slaže saonim svadbenim poklonom što sam ti kupio, obuci ga ispod :)
:odlazi da stavi malo pudera jer su joj se obrazi mnogo zarumeneli: :))
:))
Aj sad, mojne se praviš fina. O'š na čašu vina, o Kraljice moja najdraža? :)
Srca ne bih imala kada bih odbila taj poziv, najdrazi... :))
:daje znak poslugi da donesu vino i dve čaše i polako se gubi u hodnicima dvorca ka spavaćoj sobi:
Ma ljubić originalić! Dajte malo temperamenta, malo strasti, malo krvi! :)))
Imaš li predlog čiju krv da prolijemo? ;)
Ih, pa da ja onda nagrabusim kad se vlast promijeni, ccc :)
Pun je sajt, samo napucaj dželata, i unesi malo zabave, ooo! :))
Ja se već zabavljam. Odoh natrag mojoj Kraljici. :)
A kad se neko zameri Kralju, njegovoj ljubi ili Dželatu i odanim pripadnicima Kraljevstva, biće skraćen za glavu odmah u sledeću zoru.